GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς: Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος.    Προκλητικά λαλίστατος ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.. ο οποίος κατά την τελευταία συνέντευξή τ...

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος.  

 Προκλητικά λαλίστατος ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.. ο οποίος κατά την τελευταία συνέντευξή του προέβη σε αντιποίηση αρχής γιατί μίλησε δίκην ιατρού και δη σεξολόγου..  
«Προσωπικά αγαπώ τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους, είπε, αλλά ζουν μια δυστυχισμένη ζωή επειδή κάνουν παράχρηση των σωματικών τους οργάνων» και για να μην αφήσει .κανένα περιθώριο παρερμηνειών τα προσδιόρισε. 
«Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής». 
Να επισημάνω στον δημοσιολογούντα επί παντός του επιστητού Μητροπολίτη πως ουδείς δύναται να επιβάλλει σε κανένα τον τρόπο χρήσης του σώματός του πλην εκείνου του ιδίου, πολλώ δε μάλλον ένας εκπρόσωπος της εκκλησίας που φιλοσοφικά θα πρέπει να υπερασπίζεται μετά πάθους το αυτεξούσιο της ανθρώπινης φύσης. 
Το επιεικώς απαράδεκτο για το οποίο σιωπά ανεξήγητα ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι όταν τις όποιες επιλογές του ο ομοφυλόφιλος επιχειρεί δια της επικοινωνιακής βίας να τις επιβάλλει ως κοινωνικό πρότυπο, επειδή αν ομιλούσε θα ερχόταν σε ευθεία αντιπαράθεση με τους «Διακαναλικούς» χορηγούς του και χορηγών τους. 
«Όστις θέλει πίσω μου ελθείν» είχε τονίσει εμφαντικά ο Κύριος και Μονογενής Υιός του Θεού του, κάτι που χρόνια τώρα παραβιάζεται εκτεταμμένα είναι αλήθεια από τις τηλεοπτικές ντουντούκες και όχι αποκλειστικά για τις σεξουαλικές διαστροφές. 
Δεν βρήκε όμως ούτε μία λέξη να προφέρει γι αυτά αλλά και για το ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί ίδιον μιας ορισμένης νοητικά οικονομικά πολιτικά και μορφωτικά τάξης ανθρώπων δεδομένου πως ιστορικά  έχουν υποπέσει στο «αμάρτημά» της (προφανώς εξ αιτίας του ιεραρχικού άγαμου) κάποιοι ομόλογοί του και μάλιστα ως «επιφανείς» πολέμιοί της. 
Που σημαίνει πως: Δόλια επέλεξε το συγκεκριμένο πεδίο κοινωνικού ενδιαφέροντος για να αντιπαρατεθεί όμως πολιτικά με συγκεκριμένους κομματικούς χώρους.. 
Και ιδού η απόδειξη: 
 «Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού»; συμπλήρωσε υπερτονίζοντας το ορθό της ωμής -πρωτίστως από το άτεχνο θεατρικά και μετέωρο ιστορικά- προσβολής των συμβόλων πίστης του λαού, για να προβάλλει κυρίως την πολιτική απέχθειά του έναντι των προσώπων αυτών.. 
Μα αν δεν απατώμαι πρόκειται για τον ορισμό της υποκρισίας  για την χρήση της οποίας -επίσης αν δεν απατώμαι- είχε ο Κύριος και Μονογενής Υιός του Θεού του καταγγείλει τους Γραμματείς και Φαρισαίους. 
Κατέστη έτσι καταφανής ο λόγος της «στρεπτόδικης» επίθεσης η οποία δεδομένων των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.. Γιατί τον εξομοιώνει με τον Γερμανό τουρίστα ο οποίος σφυρίζει επιδοκιμαστικά ενώπιον των φυσικών καλλονών του τόπου κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. 
 Κάτι σαν την Χρυσή Αυγή για παράδειγμα. Που καταδιώκει μετανάστες όταν το καθεστώς των τοκογλύφων καταδιώκει απηνώς με επιτόκια τους Έλληνες προκειμένου να τους αφανίσει.. 
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί..
kafeneio-gr.blogspot.com

8 σχόλια

  1. Ένας δεσπότης ή τσαρλατάνος απατεώνας θα είναι ή μαλάκας. Δεν είναι δυνατόν ο θεός να επιλέγει τέτοιους λεχρίτες για αντιπροσώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχίζετε να μπερδεύετε τις τρύπες σας καιτώρα χέζετε με το στόμα πισογλέντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔΟΥΛΑ-ΑΧΚΟΥΛΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πειραιώς, ο Καλαβρύτων και ο Θεσσαλονίκης είναι οι Ανθοί της Εκκλησίας μας. Πάνω σε τέτοιες βάσεις στηρίζεται η Ελλαδική Εκκλησία. Και δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Και στη δόξα τραβά, τραυά, τραυλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξανά έγραψα ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΊΜΟΝΟ αν ο ΘΕΟΣ η οι ΘΕΟΙ αν θέλετε έχουν ανάγκη να τους προστατευτούν από εισαγγελέας!!


    Βγαίνει ο κάθε Θεομπαίχτης, ιερωμένος η οπαδός τους και ΖΗΤΆ την παρεμβαίνει ο εισαγγελέας, σε θεατρικές παραστάσεις , όταν αυτοί διαχωρίζουν τους ανθρώπους ΜΕ τον τόπο καταγωγής η χρώματος..

    Μακάρι να υπήρχε ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ώστε να ΚΆΨΕΙ τα ανθρωπόμορφα ΤΈΡΑΤΑ..ΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ λοιπών την θρησκεία τους; αυτοί οι θεομπαίχτες δύστυχος παντού, αυτοί οι ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ..


    Μπούντζουκας Τηλέμαχος... δηλώνω άθρησκος και όχι ΑΘΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής λέει ότι ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας [ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΙ βίντεο]

    Συνεχίζει να προκαλεί η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο να «κρίνει» ότι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης... δεν είναι Έλληνας.


    «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας.
    Δεν είναι Ελληνας.
    Πρέπει να είναι ...και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς.

    Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα», είπε χαρακτηριστικά στο Extra 3 συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάσταστες στη χώρα.
    Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε αν θα δέχονταν στη Χρυσή Αυγή έναν έγχρωμο Έλληνα, ο κ. Παναγιώταρος απάντησε ειρωνικά «τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένο;».
    Ο κ. Παναγιώταρος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του λέγοντας πως «το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα» ενώ όταν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει το δόγμα της Αρίας Φυλής απάντησε:

    «Προς Θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ.

    Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

    ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!ΡΕ ΘΕΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Symfwna me ta protypa ths ellhnikhs fylhs o PAnagiwtatos moiazei me Ellhnas? Me politismika krithria moiazei me Ellhna? Symfwna me an8rwpologika krithria (kata Lombroso) me ti moiazei? Exei kanei analysh DNA? As tou kanoun giati ka8aroaimos den moiazei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε παπά!!! ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΚΆΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΆΡΚΑ!!!

    Άκου παπά, εγώ δεν είμαι ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε ΚΚΕ είμαι πιο άκρα στης αντίληψης μου περί δημοκρατίας .. ΕΊΜΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ , θέλω όσοι θέλουν να δουν μια παράσταση ας την δουν και να μην βγαίνουν οι Αγιατολαχ ,ούτε η ιερά εξέταση να τους εμποδίζει με θεομπαίχτες ...

    Ξεχάσαμε τους προγονούς μας δυστυχώς, δεν λέω για τους αρχαίους Ελληνες , αλλά για την θαλλασα, τον αέρα, τα δέντρα, τα βουνά , τα βουνά και τα λακάδια..

    Αλλά αν δεχτώ σε αυτό που εσύ πιστεύεις .. ΥΠΑΡΧΉ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗΣ σε αυτόν το πλανήτη ΠΟΥ κατά την θρησκεία σου δεν τον έφτιαξε ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ!! και αν ναι από που ξέφυγε; από πιο πλανητικό σύστημα; από που μας ήλθε Ο (ΑΡΑΠΗΣ) (Ο ΚΙΤΡΙΝΙΆΡΗΣ) !!! ...

    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ, σίγουρα δεν θα έχει ΜΑΤ να το φυλάνε για να λειτουργήσει όπως μερικοί από εσάς η από του άλλους , ούτε φασίστες να δικάζουν και να καταδικάζουν συνανθρώπους τους, ο φασισμός δεν είναι μόνο στο χώρο της χρυσής αυγής , αλλά στην σκέψη του κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ πως αντιλαμβάνεται την ανθρωπιά στην σύντομη ζωή του.. χάνουμε της αξίες, και μαζί και τα αξιώματα που έχουν κάποιοι ταγοί μας ώστε να λειτουργήσουμε ως άνθρωποι,...

    Προσωπικά πα θέλω και τον τίμιο πολιτικό μου, και τον τίμιο δικαστή μου, και τον τίμιο αστυνομικό μου, και τον τίμιο στρατιωτικό μου, και τον τίμιο δημόσιο υπάλληλο Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ , ώστε να λειτουργήσω ΚΑΙ εγώ ο ΛΑΟΣ τίμια ...

    (ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΚΑΝΈΝΑ; ΑΥΤΌ ΛΈΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΆ ΑΥΓΆ) αυτή η ανεπάρκεια αξιοκρατιών θα φέρει το ΑΙΜΑ δυστυχώς , ουε και αλίμονο αν τσουβαλιάζουμε ΤΑ ΠΆΝΤΑ ...ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ...

    Για σου παπά και καλά μυαλά σε ΟΛΟΥΣ μας...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση