GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Πάτρα ο «Κωστής Στεφανόπουλος, ο μοναχικός Πρόεδρος»

Παρουσιάστηκε χθες στην Πάτρα, στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο «Απόλλων», το βιβλίο «Κωστής Στεφανόπουλος, ο μοναχικός Πρόεδρος» της Νί...

Παρουσιάστηκε χθες στην Πάτρα, στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο «Απόλλων», το βιβλίο «Κωστής Στεφανόπουλος, ο μοναχικός Πρόεδρος» της Νίτσας Λουλέ. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, όπου ήταν παρών ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, μίλησαν ο τέως πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, καθώς και ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Κωστή Στεφανόπουλου, Ευάγγελος Ματσούκης.
Μιλώντας ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε ότι «δεν ψήφισα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το 1995 τον Κωστή Στεφανόπουλο, επειδή θεωρήθηκε συντηρητική η πρότασή του και το 2000 επειδή επικράτησε το «γιατί όχι Πρόεδρος από την Αριστερά;». Επίσης ο τέως πρόεδρος του Συνασπισμού απευθυνόμενος προς τον Κωστή Στεφανόπουλο σημείωσε: «Η στάση σου είναι στήριγμα. Μετράει ο λόγος σου σήμερα, γιατί είναι λόγος συνέπειας και ευθύνης».
Ο πρώην δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Καράβολας, τόνισε ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος ακολούθησε πιστά στη ζωή του, επαγγελματική και πολιτική, τη συμβουλή του αείμνηστου πατέρα του: «Πρέπει να ξέρεις πώς να αρχίσεις και πώς να την τελειώσεις». Ακόμη πρόσθεσε ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν μετακινήθηκε από τις ιδέες του και σημείωσε ότι πέτυχε περισσότερα σαν Πρόεδρος, παρά εάν εκλεγόταν Πρωθυπουργός».
Ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, Ευάγγελος Ματσούκης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επαγγελματική διαδρομή του Κωστή Στεφανόπουλου και τον χαρακτήρισε αξεπέραστο δικανικό ρήτορα.
Επίσης αναφέρθηκε σε μία σειρά από γεγονότα κατά την διάρκεια της πολιτικής διαδρομής του Κωστή Στεφανόπουλου.
Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η συγγραφέας του βιβλίου Νίτσα Λουλέ, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε ο δημοσιογράφος και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Κωνσταντίνος Μάγνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση