GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό θα πει «δαγκωτό» Ομπάμα

Η Sharon Stone, η Katy Perry και η Sarah Jessica Parker στηρίζουν τον αμερικανό πρόεδρο και για την ακρίβεια διατυμπανίζουν τι θα ψηφίσο...

Η Sharon Stone, η Katy Perry και η Sarah Jessica Parker στηρίζουν τον αμερικανό πρόεδρο και για την ακρίβεια διατυμπανίζουν τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.
Η Sharon Stone κυκλοφορεί με μία τσάντα – Ομπάμα και γελάει στο φακό.  H Katy Perry έβαλε τη δική της πινελιά στη στάση που έκανε ο πρόεδρος Barack Obama στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας στο Las Vegas με το φόρεμα-ψηφοδέλτιο.
 Αυτό θα πει «δαγκωτό» Ομπάμα
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο το όνομα του προέδρου στο σημείο του στήθους. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε όχι μόνο τι θα ψηφίσει, αλλά έδειξε και το δρόμο στους θαυμαστές της για τις εκλογές.
Η ομιλία του Obama στο Λας Βέγκας στη συνέχεια της «μετατράπηκε» σε συναυλία. Η τραγουδίστρια να ανεβαίνει επί σκηνής και να τραγουδάει την επιτυχία του Al Green –και αγαπημένο κομμάτι του Barack- «Let’s Stay Together», περνώντας έτσι και μήνυμα ενότητας.
 Αυτό θα πει «δαγκωτό» Ομπάμα
Τέλος η Sarah Jessica Parker, κυκλοφορεί με την κονκάρδα – Ομπάμα στο πέτο αποδεικνύοντας ότι η ψήφος της είναι αδιαμφισβήτητη.
 Αυτό θα πει «δαγκωτό» Ομπάμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση