GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τώρα, κύριε Λαζόπουλε;

Toυ Νίκου Μπίστη Ομολογώ ότι περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τα νέα επεισόδια του Αλ Τσαντίρι News του Λάκη Λαζόπουλου. Θέλω να δω αν συν...


Ομολογώ ότι περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τα νέα επεισόδια του Αλ Τσαντίρι News του Λάκη Λαζόπουλου. Θέλω να δω αν συνειδητοποίησε τι έσπειρε τα δυο τελευταία χρόνια και τι θερίζει τώρα. Αν θα υπάρξει ένα ψήγμα αυτοκριτικής. Μια επωφελής αξιοποίηση του καλοκαιριού θα ήταν να έβλεπε σε επανάληψη τα προηγούμενα επεισόδια και παράλληλα σε ζωντανή μετάδοση τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής να επιδίδονται στις προσφιλείς πρακτικές τους και να διαδηλώνουν την απέχθεια τους για το κοινοβούλιο, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον πολιτικό κόσμο. «Μα τι σχέση έχω εγώ με αυτούς ;» θα μας αντιτείνει αγανακτισμένος. « Εγώ ενδιαφερόμουν για τον απλό λαό, για την «κυρία» στην οποία απευθυνόμουν, για την Αριστερά, για το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ολόκληρη εκπομπή – αγιογραφία έκανα για τον Τσίπρα, την Λιάνα Κανέλλη πρόβαλα σαν πρότυπο πολιτικού, εγώ φταίω που την πλάκωσε στις μάπες ο Κασσιδιάρης; Εγώ φταίω που πάνω από 400.000 συμπολίτες μας ψήφισαν τους νεοναζί; Η τρόικα και το μνημόνιο φταίνε».
Προφανώς για την ψήφο στην Χρυσή Αυγή δεν φταίει μόνο ούτε κυρίως ο Λάκης Λαζόπουλος, έχει όμως σοβαρό μερίδιο ευθύνης, μεγαλύτερο από όσο ο ίδιος φαντάζεται. Γιατί σε ρόλο τηλε-ευαγγελιστή κανοναρχούσε ένα εύπλαστο κοινό και το εξοικείωνε με την ανομία, την περιφρόνηση των θεσμών και το μπάχαλο, με την αντίληψη ότι όταν «αντιστέκεσαι» τα πάντα επιτρέπονται. Ένα πράγμα έκανε με απαράμιλλη συνέπεια: χάιδευε αδιακρίτως τους πάσης φύσεως αγανακτισμένους.
Το Σάββατο είδα σε επανάληψη ένα επεισόδιο. Ένας ηλικιωμένος αγανακτισμένος καλούσε να μπούν στην Βουλή και να σπάσουν τα πόδια των βουλευτών. Ο τηλε-ευαγγελιστής παρουσίασε το video και το άφησε στον αέρα ασχολίαστο, κλείνοντας με νόημα το μάτι στο κοινό. Η απρόσωπη κυρία, ο «λαός» του Λαζόπουλου, κατάπιε το μήνυμα, χαχάνισε και χειροκρότησε. Μετά ήρθε η πάνω πλατεία Συντάγματος με τις ελληνικές σημαίες και τα συνθήματα «για την χούντα που θα πέσει σε τούτη την πλατεία» και «το μπουρδέλο την Βουλή που πρέπει να καεί» ενώ η κάτω «κόκκινη» πλατεία – και μαζί ο Λαζόπουλος – σιγοντάρανε ευτυχισμένοι.
Κάπως έτσι ήρθε η «αριστερή» Κερατέα που άνοιξε τον δρόμο και νομιμοποίησε την ακροδεξιά Κόρινθο, την Ραφήνα και τα ντου των νεοναζί. Τα ήθελε αυτά ο Λαζόπουλος; Όχι, βέβαια. Αντικειμενικά όμως τα υπέθαλψε. Γιατί όταν η «κυρία του» εμπέδωσε το μήνυμα ότι κάθε διαμαρτυρία – άρα και η βία – είναι δικαιολογημένη γιατί η χώρα είναι περίπου υπό γερμανική κατοχή, τότε δεν είχε πρόβλημα να πεταχτεί μέχρι την Χρυσή Αυγή. Και η Χρυσή Αυγή έχει το «πλεονέκτημα» να έχει εύπεπτα, απλουστευτικά μηνύματα, όπως – δυστυχώς – είναι τα τελευταία χρόνια τα μηνύματα που εκπέμπει ο Λαζόπουλος. Σε άλλη συχνότητα αλλά το ίδιο χοντροκομμένα. Όταν δυο μόνο χρώματα υπάρχουν , το άσπρο και το μαύρο, τότε δεν υπάρχει χώρος για το κόκκινο του Λαζόπουλου και αναπόφευκτα επικρατεί το μαύρο. Γιατί αυτό που αγνόησε ο Λαζόπουλος είναι ότι η Δημοκρατία συμβιώνει με την πολυχρωμία και τις αποχρώσεις.
Και όμως τα είχε τόσο καλά τακτοποιήσει στο μυαλό του με την μανιχαική λογική του. Από την μια ήσαν οι κακοί Ευρωπαίοι, οι Γερμανοί και η τρόικα, το σάπιο πολιτικό σύστημα που από την πρώτη μέρα της αντιπολίτευσης σωρεύει δεινά στον τόπο. Και από την άλλη ο απλός λαός – προσωποποιημένος στην «κυρία του» και στο αλαλάζον ακροατήριο του – πάντοτε αθώος, ανυποψίαστος και πάντα προδομένος. Και πάντα έτοιμος να πάει αριστερά και μόνο αριστερά, γιατί αριστερός είναι ο λόγος των ευαγγελιστών του Αλ Τσαντίρι ή της Σπίθας. Χαμπάρι δεν πήραν από την ακροδεξιά επέλαση. Εδώ κοτζάμ κόμματα της παραδοσιακής αριστεράς συνωστίζονται με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις κινητοποιήσεις των αστυνομικών και επιχαίρουν γιατί οι ένστολοι δεν θέλουν πλέον να χρησιμοποιούνται «ως μηχανισμός καταστολής κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων». Σε ελεύθερη μετάφραση και σύμφωνα με την ανοιχτή προτροπή των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής αυτό σημαίνει οτι όταν θα ξαναμαζευτούν οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομική δύναμη ώστε να προστατεύσει το Κοινοβούλιο.
Όταν το 2012 αριστεροί αναγορεύουν το δημοκρατικό κράτος σε εχθρό στρώνουν το έδαφος στον πραγματικό εχθρό. Όταν διαβάζεις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής και μόνο από το λογότυπο και τα σύμβολα μπορείς να διακρίνεις την προέλευση, τότε αυτή η αριστερά είναι σε λάθος δρόμο. Και τώρα πιά ούτε ο Τσίπρας, ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Μίκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε βέβαια ο Λαζόπουλος μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν βλέπουν τον φασιστικό κίνδυνο.

18 σχόλια

  1. k.ΜΠΙΣΤΗ ο ανδρας ηταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ωθούσε τον κοσμο στην χρήση βιας κατα των αντιπαλων τωρα θερίζει θυελες οσο για το συγνωμη δεν νομιζω να καταλαβε και πολυ τι εκανε δεν φθανει μεχρι εκει το ερμο???????????

    1 Οκτ 2012 5:50:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γράφει ο Μπίστης θα έπρεπε να έχουν ήδη απαντηθεί από τον Παπανδρέου και ο παλιό καλό "οργανωμένο" ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θα έχαναν τίποτα αν τελείωναν τον εχθρό του έθνους προδότη Λαζόπουλο που δηλητηριασε την κοινωνία με το σόου του χωρίς λογική και ενημέρωση αλλά με υπονοούμενα λαϊκιστικά και την ασπίδα της σάτιρας. Δεν τον τέλειωσαν όταν έγλειφε Καραμανλή και δεν τον είχαν ανάγκη, τους ξέφυγε.

    Τώρα είναι αργά να τον τελειώσουν. Ο Λαζοπουλισμός αναπαράγεται στα μπλογκς τα οποία παρακολουθεί πλέον και η "κυρία"

    Και ήταν εύκολο να τον τελειώσουν:
    Με τι πτυχίο κοινωνικό κάνει τις αναλύσεις του και προσποιείται τον εισαγγελέα;;; Αρκεί αυτή η ερώτηση. Και ας παρουσιάσει ο ίδιος τα διαπιστευτήριά του. Τα οποία και να εμφανιστούν καταρρέουν με την απλή ερώτηση: πού υπηρέτησες ρε και πόσο κι αν δεν υπηρέτησες γιατί δεν υπηρέτησες και με ποιες συνθήκες και ποιος σε ξεμπρόστιασε; Αρκεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φασιστακια απο πανω ενοχλουνται απο τον Λαζοπουλο και οχι απο την φτωχοποιηση της χωρας και τον Μπιστη που αν ειναι αυτο το σαπροφυτο της δημαρ εχει αλλαξει 10 κομματα για να καταληξει εκει που ειναι τωρα,ετσι θα μας πηδηξουν φυσικα οι τρικυβερνητες,με τετοιους ρποδοτες εσωτερικους τι τους θελουμε τους ξενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ¨Οχι και να ριξουμε την άνοδο της Χ Α στο Λαζοπουλο καθως και ολα τα άλλα δεινα των Ελληνων. Αποκλειστικος υπευθυνος ειναι η ανικανοτηατ των πολιτικων να κυβερνησουν δικαια και την ονομασια της βουλης Μπουρδελο δεν την δημιουργησαν καποιοι καλοοθελητες αλλα η ιδια παναξια την κερδισε. Ηταν λιγο επικριτικος περισσοτερο στο ΠΑΣΟΚ γιατι οντας μεσα στα αδυτα του κεντρικου πυρηνα εξουσιας (ομαδα ΜΙΜΗΣ) ειδε την κοροιδια και τηνπαραπλανηση του δηθεν σοσιαΛΗΣΤΙΚΟΥ χωρου. Ας μη ξεχνα ο κ Μπιστης οτι η δεξια δεν μπηκε στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας για διαλυση αλλα για σερβις και το φαινομενο της ΧΑ ειναι μια απολυτα φυσικη επαεμφανιση της φασιστικης δεξιας που εκριβοταν με δημοκρατικους μανδυες σε δηθεν δημοκρατικα κομματα. αλλωστε οι κυβερμησεις της μεταπολιτευσης δεν ηταν παρα κομματικες κοινοβουλευτικες δικτατοριες.Λιγη ντροπη σε ολους σας που αμεσα συμμετειχατε και σε μας που εστω και εν αγνοια σας ψηφιζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ & ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    ΣΤΟ ΠΑ$$ΟΚ = £ΥΡΙΖΑ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΟΛΕ ! ΟΛΕ !! ΟΛΕ !!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΕΕΕΕ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα χρόνια κρατικοδίαιτες γ@μιόλες του ΣΥΡΙΖΑ εκτός του ότι ξεσκίσατε την κουραμάνα δεν έχετε αφήσει πέτρα στην πέτρα όρθια.

    Μέχρι και νεοκλασσικά έκαψαν τα άτακτα στίφη σας.

    Νισάφι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Μπίστη, το ΠΑΣΟΚ έχει φτωχοποιήσει όλη την Ελλάδα και η σάτυρα του Λαζόπουλου σε μάρανε; Όλος ο κόσμος πεινάει και υποφέρει, η μεσαία τάξη διαλύεται και τι έγινε δηλαδή που ο Λαζόπουλος πετάει κάποια καλαμπούρια και διασκεδάζουν λίγο οι φτωχοί. Φουκαρά βλέπεις ένα δένδρο και έχασες το δάσος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κε μπιστη, τι μλκιες είναι αυτές???

    o lazo νομίζετε εσεις οτι φταιει για την άνοδο της ΧΑ?

    το χετε χάσει λίγο

    δεν θα ξεχάσω ποτε όσο ζω τα δελτία ειδήσεων και τις πολιτικες εκπομπές (πούντους τώρα?)που 1 μήνα πριν τις εκλογές του Μάη, άρχισαν τα όργανα "ανεβαίνει το ποσοστό της ΧΑ, ενισχύεται η ΧΑ" και άλλα τέτοια. Ούτε απλή αναφορά σε άλλα κόμματα πέραν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Λέξη για Ανεξ. Ελληνες, ΣΥΡΙΖΑ, Δημιουργία Ξανά, που ενώ και αυτά είχαν εντυπψσιακά ποσοστά στα γκάλοπ, δεν έτυχαν ανάλογης διαφήμισης. Καπάκι μετά τις πολιτικές αναλύσεις, νά σου τα προβλήματα με τους μετανάστες κλπ κλπ, μετά το κοινωνικό έργο της ΧΑ και άλλα τέτοια, φτιάχτηκε το προφιλ του αγανακτισμένου χρυσαυγίτη και το ακολούθησαν 400000 ψυχές...

    Τα ΜΜΕ 'ανέβασαν΄τη ΧΑ, όχι ο Λαζόπουλος. Το κοινό του Λαζόπουλου δεν ψηφίζει ΧΑ (όχι κατα πλειοψηφία τουλάχιστον) και η σάτιρά του, αν μπορείς να την καταλάβεις (οχι εσύ, δεν το βλέπω, γενικά μιλάω) μάλλον σε απομακρύνει απο απολυταρχικές και ολοκληρωτικές ιδεολογίες (καλός Έλληνας - κακός Ξενος)

    Αν το σκεφτείς υπάρχει και λόγος. 400.000 χιλιάδες ψήφους 'έκοψε' η ΧΑ από τα άλλα 'αντι-μνημονιακά' κόμματα. Μέσα στον πανικό που είχε κυριέυσει το καθεστός, δεν λογάριασαν όμως πού κατηύθυναν τις ψήφους, και τώρα τους ξινίζει...



    limubai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπίστη καθίκι αυτό που ζητάτε θα το βρήτε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου σύντροφε Κομμουνιστο-συνασπισμο-πασοκο-δημαμαρικό λαμόγιο.
    Θεωρητικέ του κώλου που δεν κατάφερες ακόμα να μπεις στη λίστα μισθοδοσίας των κηφήνων του κοινοβουλίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ;;;; ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
    ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙΟ.
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΟΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν το ιδιο πολιτικο συστημα που μας χρεοκωπησε κατακλεβοντας μας εχει γινει ο παγκοσμιος ζητουλας για να ζηση και την ιδια στιγμη εμφανιζωνται στον τυπο πρωτοκλαστατα στελεχη προεξαρχοντως του προεδρου της βουλης να κλεβουν τα λεφτα των Ευρωπαιων πολιτων που μας δανειζουν για να ζησουμε ,την ιδια στιγμη ψαχνουμε την λιστα με τους λωποδητες πολιτικους που θησαυρησαν επικαλουμενη τη δημοκρατια, που εδωσα η Λαγκαρτ στον Παπακωσταντινου εδω και δυο χρονια και την ΕΧΑΣΕ,τη στιγμαη που εδω και τρια χρονια η μονη ικανοτητα του πολιτικου συστηματος ειναι μονο η περικοπη μισθων και συνταξεων και δεν μπορουν να πιασουν ενα φοροφυγα,εναν κλεφτη,εναν που εβγαλε λεφτα εξω και αυτο το κανουν γιατι ειναι οι ιδιοι τη περιμενεται να ψηφησουμε.
    Χρειαζεται πολη δουλεια κ,Μπιστη για να μας πειση το πολιτικο συστημα οτι δεν πρεπει να συνεχισουμε να ψιφηζουμε χρυση αυγη.
    Θα μπορουσα να γραψω ολοκληρο βιβλιο για της αθλιοτητες του πολιτικου προσωπικου τα τελευταια χρονια αλλα σταματω εδω.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς να είμαι υπερασπιστής ούτε του Λαζόπουλου,ούτε κανενός κόμματος,τι πιστεύεται εσείς Κε Μπίστη οτι θάπρεπε να γίνει;
    Να βγάζουν στα κανάλια τον ΓΑΠ με τον συνταξιούχο που πρόσφερε τη σύνταξή του για την πατρίδα;(Το θυμάστε;)
    Να επευφημούν τις μνημονιακές κυβερνήσεις γιά τις ανελέητες περικοπές μισθών και συντάξεων;
    Να σας συγχαρούν που μας φέρατε ως εδώ χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη;
    Η εξουσία μεταβιβάζεται κε Μπίστη,η ευθύνη όμως ποτέ!!!
    Είδατε εσείς κανέναν πολιτικό να αναλαμβάνει κάποια ευθύνη γιά οτιδήποτε;
    Ούτε κάν την ευθύνη των λόγων σας εσείς οι πολιτικοί δεν αναλαμβάνεται,πόσω μάλλον των έργων σας.
    Μετά σας φταίνε ο κάθε Λαζόπουλος κι η κάθε Χρυσή Αυγή.
    Λογική έχετε;Την κοινή λογική.Όχι κανενός Αϊνστάϊν.
    Γιατί κανείς από μας τους απλούς ανθρώπους δεν είναι Αϊνστάϊν.
    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε αυτό που λέμε "μέσο νού".
    Φοβούμαι ότι δεν μπορούμε να πούμε για σας το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού υπάρχουν μαλάκες και βλέπουν αυτό το λαμόγιο,τι να περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νισάφι πια....
    ρε αγροικοι ΧρυσΑλήτες και λοιπα απολιτιστα του ΦΑΙΟ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ μετωπου...ποσο αερα εχετε στο κεφαλι σας ??
    ε......??

    Σαν χουλιγκανς κανετε και οι μεν και δε...

    Αντε ΧρυσΑυγητες αφηστε το ξυλο τις κραυγες και προτεινετε καμμια λυση περα απο τις ηλιθιοτητες του παραφρωνα ΧΙΤΛΕΡ γιατι στο τελος δεν θα διαφερετε καθολου απο τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ τρομοκρατες του ΣΥΡΙΖΑ που εξυμνουν τον αλλον αιμοσταγη παραφρωνα Σταλιν...και το ΜΑΟ.

    Ελεος ρε αμμορφωτα τον χιτλερ εξυμνειτε???
    Ελεος πια!!!
    Μεταφερθειτε ..στο 2012 πολιτισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπιστη.Ε Μπιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση