GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η Ελλάδα έχει χάσει την δυναμική επαναδιαπραγμάτευσης

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Ιούνη η χώρα μας έχει χάσει τη μεγάλη δυναμική επανα διαπραγμάτευσης που είχε με τη στάση του λ...


Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Ιούνη η χώρα μας έχει χάσει τη μεγάλη δυναμική επανα διαπραγμάτευσης που είχε με τη στάση του λαού μας, δηλώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πέταξε αυτή τη δυναμική και σήμερα δυστυχώς ναυαγεί κι αυτή η στρατηγική του καλού μαθητή, του υπάκουου και μεταμελημένου μαθητή.
Βλέπω όμως ότι ο κ. Σαμαράς βγαίνει στην Ευρώπη και δίνει συνεντεύξεις δυσφημίζοντας τη χώρα, τη δημοκρατία και το λαό μας. Εξισώνει την αριστερά με την φασιστική ακροδεξιά, επισημαίνει σύμφωνα με το ethnos.gr, ο κ. Τσίπρας.
«Αυτό είναι ένα μεγάλο ατόπημα απέναντι στη δημοκρατία. Πρέπει να σέβεται το 27% του λαού μας που στις προηγούμενες εκλογές επέλεξε ελπίδα και προοπτική, στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν μπορεί να εξισώνει ένα σημαντικό μέρος του λαού με την ακροδεξιά που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της δικής του πολιτικής», διευκρινίζει.

1 σχόλιο

  1. Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα και ασε και εσυ τις μπαρουφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση