GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Φέτελ»

Τον Σεμπάστιαν Φέτελ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Φόρμουλα 1 ο Φλάβιο Μπριατόρε, μετά τη νίκη του στο γκραν πρ...

Τον Σεμπάστιαν Φέτελ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Φόρμουλα 1 ο Φλάβιο Μπριατόρε, μετά τη νίκη του στο γκραν πρι της Κορέας, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον πιλότο της Red Bull.
Ο Ιταλός επιχειρηματίας μάλιστα πιστεύει πως ο Φέτελ έχει το 70% των πιθανοτήτων να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, δίνοντας μόνο το 30% στον Φερνάντο Αλόνσο.
«Νομίζω ότι ο Φέτελ πλέον έχει 70% πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο, ενώ ο Αλόνσο μόνο 30%», ανάφερε ο Μπριατόρε.
Ο Φέτελ μετά το γκραν πρι της Κορέας πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αφήνοντας έξι βαθμούς πίσω του τον Φερνάντο Αλόνσο.
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Τα Προδοτικά Καθάρματα της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς σήμερα, με αφορμή ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ την άνοδο της Φασιστικής και Ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», προσπαθούν τα λαμόγια να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!

    Τα Δεξιά αυτά Καθάρματα, που κατά το 90%, δεν έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση στην Κατοχή, αλλά αντίθετα συνεργάστηκαν με τον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ελέω «Χρυσής Αυγής»…

    Με αφορμή την παράσταση “Corpus Christi” και τα γεγονότα περί αυτής, προσπαθούν τα ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ, να εξιλεωθούν από την ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    Αναφέροντας την «Ελένη» του Γκατζογιάννη (χορηγού και φίλου της Χούντας και του Γ. Παπαδόπουλου), ότι απαγορεύτηκε το ’80, από την (άκουσον-άκουσον) κακή Αριστερά!!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ), ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΙ ΗΤΑΝ;;;;;;;;

    ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!

    …ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ… ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΟΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΧΙ-ΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥ-ΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,

    ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 3ο ΡΑΪΧ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση