GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: ΟΧΙ στην αδράνεια και στην καθήλωση της Ελλάδας στο χθες...

«Το ΟΧΙ του 1940 είναι το ΟΧΙ του σήμερα στην αδράνεια, στην οπισθοδρόμηση και στην καθήλωση της Ελλάδας στο χθές. Είναι ΟΧΙ στο ...



«Το ΟΧΙ του 1940 είναι το ΟΧΙ του σήμερα στην αδράνεια, στην οπισθοδρόμηση και στην καθήλωση της Ελλάδας στο χθές. Είναι ΟΧΙ στο φασισμό, το ναζισμό και το ρατσιστικό μίσος» τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά, σε ανακοίνωσή της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και προσθέτει:
«Η επέτειος του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου βρίσκει τη χώρα μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, με την κοινωνία να δοκιμάζεται σκληρά. Τώρα είναι η ώρα για να υπάρξουν οι πολιτικές εκείνες που θα οδηγήσουν τη χώρα στη διέξοδο και θα προστατεύσουν τους πολίτες».
Πηγή: epikaira.gr

2 σχόλια

  1. Πολίτες σε κομμούνια: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας" (Video)
    Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση αυτή τη φορά εναντίον των κομμουνιστών διαδηλωτών

    Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλασικά.

    Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.

    Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας".
    "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".
    - Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012 από Thestival Gr.

    Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδία τους να παρελαύνουν χωρίς έκτροπα..

    Συριζαιος = Μη Ελλην.
    Δεν τους γαμούσαν σήμερα οι λάθρο τους, και ήθελαν άλλου είδους γαμήσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔΟΥΛΑ-ΑΧΚΟΥΛΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση