GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Γ.Τραγάκη...

Ομαλά εξελίσσεται, σύμφωνα με ιατρική πηγή, η κατάσταση της υγείας του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Γιάννη Τραγάκη, ο οπ...


Ομαλά εξελίσσεται, σύμφωνα με ιατρική πηγή, η κατάσταση της υγείας του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αργά χθες ο απόγευμα εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση και ο ίδιος «είναι ευδιάθετος και επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον». «Παραμένει υπό παρακολούθηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται» καταλήγει το ανακοινωθέν.
Το ανακοινωθέν υπογράφουν ο δρ Ευαγόρας Νικολαΐδης, διευθυντής Καρδιολογίας και ο δρ Πέτρος Μάτσας, εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής.
Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης, ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με άτυπα ενοχλήματα στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια.
Μετά τη χορήγηση της κατάλληλης αγωγής, τα συμπτώματά του βελτιώθηκαν, προσέθεσε. Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε, επίσης, ότι ακολούθως ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις.
Ο κ. Τραγάκης ήλθε στην Κύπρο για την αντικατοχική πορεία των Μορφιτών.

1 σχόλιο

  1. Κύριοι το σούπερ μαργκετ μας σας ανακοινωνει ,στο ράφι τον ΛΗΓΜΈΝΩΝ θα βρείτε.. Μακαρόνια ληγμένα 3 μηνών μονό 0.20 λεπτά τα δυο κιλά.

    Κονσερβα βοιου κρεατος ληγμένη μόνο τριών μηνών 0.50..

    Νερό εμφιαλωμένο γερμανικο ληγμενο μόνο έξι μηνών 0.15 λεπτά η εξάδα..

    Σοκολάτα Ελβετίας ληγμένη πέντε μηνών ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά..

    Κατεψυγμένο μπαρμπούνι μεσογείου ληγμενο μόνο εφτά μηνών..1,23 το κιλό..

    Κατεψυγμένο Αρνάκι γάλακτος νέας Ζηλανδίας ληγμενο ενός έτους μόνο 1,27 το κιλό , όσπρια, λαχανικά ... Κ.Τ.Λ ..Κ.ΤΛ...Κ.Τ.Λ... ΌΤΙ ΠΆΘΕΤΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΘΎΝΗ ΔΊΚΙΑ ΣΑΣ ΛΈΝΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΆΩ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΛΈΩ ΕΓΏ;

    Ρε πούστηδες να μην είχα εστιατόριο να ΤΆΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΥΣ..

    ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΡΕ ΜΙΧΑ Ο ΕΦΕΤ πόσους υπάλληλους έχει ρε ΜΑΛΑΚΑ;

    ΠΟΣΟΥΣ; ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ 17 -20 ΆΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΆΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης ..Ο.Π.Λ.Α.. ΠΟΙΟΙ ΆΡΑΓΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ; ΑΡΕ ΤΡΑΓΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση