GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θέλει η ενορία, θέλει όμως η Μητρόπολη το έμμισθο προσωπικό

Mε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει την συμμετοχή της Ιε...


Mε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει την συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως στην προκήρυξη θέσεων που αφορά στην πρόσληψη – με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 24 μηνών – 33 ανέργων, για την υλοποίηση του έργου «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αγρινίου».
Μεταξύ αυτών και επτά  θέσεις έμμισθού προσωπικού για το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.
Η ανακοίνωση της Μητρόπολης έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ουσιαστικά διαχωρίζει τη θέση της από τα λεγόμενα του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κωνσταντίνου Καντάνη ο οποίος σήμερα εξέφρασε την έκπληξη του για την προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων δηλώνοντας κατηγορηματικά
πως ουδέποτε ζητήθηκε από την ενορία του η συνδρομή της Οργάνωσης Διάσταση  και δεν της είναι αναγκαίο έμμισθο προσωπικό.
Η ενορία λοιπόν και η Μητρόπολη ανακοίνωσαν επισήμως εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις και τα ερωτηματικά πλέον πληθαίνουν για τους λόγους που ο εφημέριος διαχώρισε τη θέση του αλλά και για τις αιτίες που εκφράζεται αυτή η διχογνωμία.
Η ανακοίνωση της Μητρόπολής έχει ως εξής:
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει την συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως στην Προκήρυξη θέσεων που αφορά στην πρόσληψη – με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 24 μηνών – 33 ανέργων, για την υλοποίηση του έργου «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αγρινίου».
Η Προκήρυξη των θέσεων εργασίας εντάσσεται σε ολοκληρωμένο σχέδιο Ανάπτυξης Κοινωνικών Δομώντο οποίο υλοποιείται από την ΑΜΚΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κοινωνική Επιχείρηση με Συμπράττοντες φορείς το Δήμο Αγρινίου και την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και εθνικών πόρων.
Στόχος του έργου είναι η άμβλυνση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για μέρος του πληθυσμού του Αγρινίου που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, καθώς και η ενδυνάμωση και η κοινωνική ενσωμάτωση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και, ειδικότερα, των αστέγων, των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας/ απειλούμενοι από φτώχεια.
Η Προκήρυξη απευθύνεται σε άνεργους/ες, νέους/ες έως 30 ετών, οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται στην Προκήρυξη για την κάλυψη 33 νέων θέσεων εργασίας στις Κοινωνικές Δομές.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Άνεργοι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας, που διαθέτουν δελτίο ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 213-0009396 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του φορέα: www.ngodiastasi.gr.

Πηγή:romfea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση