GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας! (Βίντεο)

Δεν είναι Έλληνας ο παίκτης της Εθνικής μπάσκετ και του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, κατά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ...


Δεν είναι Έλληνας ο παίκτης της Εθνικής μπάσκετ και του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, κατά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο λόγω… χρώματος, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή!
Μιλώντας στο κανάλι «Extra 3», στην εκπομπή «Μακελειό», την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής ανέφερε, έπειτα από ερώτηση για το αν δεχόταν το κόμμα του υποψήφιο άλλου χρώματος: «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Ελληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».
Ο ίδιος μάλιστα, μετά την… ανθρωπιστική του έξαρση είπε ότι «το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την «διαπίστωση» ότι ο καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας, με έλληνα πατέρα και καμερουνέζα μητέρα δεν είναι Έλληνας, «αποκάλυψε» ότι δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα!
Σε ερώτηση αν η Χρυσή Αυγή κυνηγάει τους παράνομους μετανάστες ή όλους τους μετανάστες, απάντησε: «Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Ελληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».
Μακελειό. Απόψεων….
Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις μετά το 2:21:00:

3 σχόλια

  1. Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώ τα σπίτια σας γαμημένοι χρυσαβγίτες.
    Οπου σας βρίσκω θα σας γαμάω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε παναγιωταρακι,μια μπουκιτσα σε εχει ο ΣΟΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση