GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε. Στάη: Η θυελλώδης σχέση με τον Μ. Γουλανδρή, ο χωρισμός που δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ και οι χωριστές διακοπές

Πριν τη ρήξη της συνεργασίας της Ελλης Στάη είχαν προηγηθεί φήμες για αγωγή διαζυγίου εναντίον του συζύγου της Μιχάλη Γουλανδρή, η οποία ...

Πριν τη ρήξη της συνεργασίας της Ελλης Στάη είχαν προηγηθεί φήμες για αγωγή διαζυγίου εναντίον του συζύγου της Μιχάλη Γουλανδρή, η οποία κατατέθηκε το καλοκαίρι στο Πρωτοδικείο Αθηνών...
Φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν από το ζευγάρι, ωστόσο η αγωγή διαζυγίου που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών το καλοκαίρι ήρθε για να επιβεβαιώσει εκείνους που ισχυρίζονταν ότι όχι μόνο δεν είναι πια μαζί, αλλά καταλήγουν να χωρίσουν με διαζύγιο-φωτιά, αφού η αντιδικία θεωρείται δεδομένη.
Στην επίμαχη αγωγή η κυρία Στάη φέρεται να ξεσπάει αναφερόμενη σε σοβαρά περιστατικά και επεισόδια που εξελίχθηκαν μεταξύ εκείνης και του κ. Γουλανδρή, τα οποία ήταν τόσο σοβαρά ώστε να φέρουν την οριστική ρήξη στον γάμο τους. Η αγωγή διαζυγίου μάλιστα έχει συνταχθεί από τον πρώην υπουργό Επικρατείας, γνωστό δικηγόρο και στενό φίλο της κυρίας Στάη, Χάρη Παμπούκη.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έχει εδώ και μήνες αφήσει το σπίτι της οδού Στησιχόρου όπου διέμενε με τον κ. Γουλανδρή και πλέον κατοικεί στο διαμέρισμά της πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο. Η χωριστή ζωή του ζεύγους, το οποίο στις παλιές ευτυχισμένες στιγμές του απαθανατιζόταν να απολαμβάνει παρέα τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κοσμικά θέρετρα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα media.
Οι φετινές διακοπές της δημοσιογράφου με φιλική της παρέα στη Μύκονο, σε συνδυασμό με τα όλο και πιο συχνά επαγγελματικά ταξίδια του κ. Γουλανδρή σε Μονακό και Λονδίνο, όπου δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις του, ήταν για πολλούς μια ισχυρή ένδειξη ότι η σχέση τους περνάει κρίση.
Και οι δύο πλευρές, πάντως, ακόμα και σήμερα, αποφεύγουν συστηματικά να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μη βρεθούν πρωταγωνιστές στα πρωτοσέλιδα. Αυτό, πάντως, που επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον τους είναι ότι η κυρία Στάη επέδειξε ιώβειο υπομονή στα προβλήματα που προέκυψαν στη σχέση της με τον σύζυγό της, μέχρι που πλέον η αγωγή διαζυγίου ήταν για εκείνη μονόδρομος.

Πληροφορίες: Πρώτο Θέμα

6 σχόλια

  1. Τί δεν έχει λεφτά ο Γουλανδρής??? Μάλλον δεν έχει λεφτά να απομιζήσει η κυρία....χαχα.Γι αυτό τον χώρισε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά.......Καλή κυρία όπως η Βικάρα του φίλου μας Τσοχατζόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΕΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ.
    ΣΟΒΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΟΥΤΡΑ ΜΠΟΤΟΞ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ .ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΤΕΥΜΑΤΑΤΗΣ
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πήρε τελικά το διαμέρισμα στη Στησιχόρου; Ω μπερδεύτηκα με το άλλο στο προεδρικό μέγαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κριμα, φαινεται να ταιριαζουν τοσο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος φωτό βάλατε. Εδώ είναι στην Ελούντα, με τον Χάλαγκ, το φίλο του "χαρισματικού" και του άκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτσοκλένης15 Οκτ 2012, 6:14:00 μ.μ.

    Ήμουνα νιός και γέρασα. Πρέπει να ήταν το 82- 83 που ακούστηκε, ότι η Κυρία Στάη τότε υπάλληλος της ΕΡΤ είχε ένα τροχαίο εκτός Αθήνας και βρέθηκε στο αυτοκίνητο με τον προϊστάμενο της τον Ρωμαίο και την χώρισε ο τότε άνδρας της.
    Ε . . . . από τότε παντρεύεται – χωρίζει !!!! Δεν μας νοιάζει ας κάνει ότι γουστάρει, ο τόπος μας τι γίνεται, αυτό μας νοιάζει αλλά από οιους δημοσιογράφους να σχολιασθεί που έχουν άλλα στο κεφάλι τους αυτή αυτές και τόσοι άλλοι που δυστυχώς κάνουν δημοσιογραφία.
    Mε ποιον νταραβερίζεται αυτή και τόσες άλλες δεν μας καίγετε καρφί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση