GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για κλοπές εκκλησιών στη Μάνη

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν σε χωριό της Μάνης, δύο 50χρονοι Έλληνες, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κ...


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν σε χωριό της Μάνης, δύο 50χρονοι Έλληνες, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, κατά συναυτουργία.
Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Αρεόπολης, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Ιερούς Ναούς, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανατολικής Μάνης.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα, από το απόγευμα της 10ης έως το πρωί της 11ης Οκτωβρίου, αφού διέρρηξαν συνολικά τρεις Ιερούς Ναούς στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενο αφιερωμένο στη θρησκευτική λατρεία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Γυθείου. Η αστυνομία ερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση