GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΕ καταδικάζει τα συριακά πυρά στην Τουρκία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε κατηγορηματικά σήμερα τα πυρά από τη Συρία που στοίχισαν τη ζωή σε πέντε αμάχους στο μεθοριακό τουρκικό χ...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε κατηγορηματικά σήμερα τα πυρά από τη Συρία που στοίχισαν τη ζωή σε πέντε αμάχους στο μεθοριακό τουρκικό χωριό Ακτσάκαλε, ζητώντας παράλληλα αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές.
«Καταδικάζω κατηγορηματικά τους βομβαρδισμούς από τις συριακές δυνάμεις της τουρκικής μεθοριακής πόλης Ακτσάκαλε», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΕ για τις εξωτερικές υποθέσεις Κάθριν Άστον πριν καλέσει «όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση».
«Το επεισόδιο αυτό δείχνει ξεκάθαρα τις τραγικές συνέπειες από την επέκταση της συριακής κρίσης στις γειτονικές χώρες», προειδοποίησε η Άστον. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κάλεσε τις συριακές αρχές «να βάλουν αμέσως τέλος στη βία» και «να σεβαστούν πλήρως την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα όλων των γειτονικών χωρών».
«Τέτοιες παραβιάσεις της τουρκικής κυριαρχίας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές», πρόσθεσε η Άστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση