GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταχύτητες στο… μέγιστο

Πιστή στο ραντεβού της, η Cyta Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του εντυπωσιακού μονοθέσ...

Πιστή στο ραντεβού της, η Cyta Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του εντυπωσιακού μονοθέσιου οχήματος Φόρμουλα ART 2012 στην πύλη της ΧΑΝΘ, ντυμένο στα χρώματα της Cyta, τράβηξε τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το μονοθέσιο αποτελεί έργο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η Cyta, η οποία πρώτη «έπιασε» υψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50Mbps, στηρίζει χορηγικά την προσπάθεια των φοιτητών και των καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του εντυπωσιακού τους εγχειρήματος.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η Cyta μοίρασε και εφέτος στον κόσμο που συγκεντρώθηκε πολλά αναμνηστικά δώρα, ενώ κληρώθηκαν laptops, GPS, tablets, Bluetooth και δωρεάν συνδέσεις 2play. Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να τραβήξει επί τόπου σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο, διασκεδαστικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα για να αναρτηθούν στη συνέχεια στο λογαριασμό facebook της Cyta!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση