GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία χτύπησε στόχους στη Συρία

Η Τουρκία βομβάρδισε σήμερα στόχους εντός του συριακού εδάφους σε αντίποινα για την επίθεση με όλμους που προέρχονταν από τη Συρία και...

Η Τουρκία βομβάρδισε σήμερα στόχους εντός του συριακού εδάφους σε αντίποινα για την επίθεση με όλμους που προέρχονταν από τη Συρία και προκάλεσε τον θάνατο πέντε αμάχων σε τουρκική παραμεθόριο κοινότητα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η επίθεση αυτή αποτελεί μία άμεση απάντηση των ενόπλων δυνάμεών μας, οι οποίες βομβάρδισαν κατά μήκος της μεθορίου στόχους που είχαν εντοπισθεί από τα ραντάρ», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ερντογάν.

1 σχόλιο

  1. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΔΑΠ, Η ΠΑΣΠ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ. ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση