GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασαν τους δράστες κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης

Τρία άτομα, δύο τσιγγάνοι ηλικίας 29 και 25 χρόνων και ένας 19χρονος Αλβανός ξεγέλασαν 82χρονη ηλικιωμένη το μεσημέρι της Πέμπτ...




Τρία άτομα, δύο τσιγγάνοι ηλικίας 29 και 25 χρόνων και ένας 19χρονος Αλβανός ξεγέλασαν 82χρονη ηλικιωμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.
Πήγαν στο σπίτι της και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν αν της αποσπάσουν 150 ευρώ και να διαφύγουν με φορτηγάκι προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 82χρονη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, μόλις αντιλήφθηκε τη κλοπή.
Αμέσως άρχισαν έρευνες και μία ώρα αργότερα εντοπίστηκε το όχημα των δραστών να κινείται στη Σκάλα Αταλάντης, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς. Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, όπου αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων και ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση