GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάτυρος «στον αέρα»...

Η Βρετανία εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση με τον παρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται μετά το θά...

Η Βρετανία εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση με τον παρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται μετά το θάνατό του, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 300 αγόρια και κορίτσια.
Το τελευταίο στοιχείο που έρχεται στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνει την ενοχή του Σάβιλ είναι ένα βίντεο από εκπομπή του, το 1976. Ο παρουσιαστής φαίνεται να πλησιάζει και να θωπεύει μία κοπέλα, η οποία, φανερά σοκαρισμένη, προσπαθεί να τον αποφύγει.
«Ένιωσα το χέρι του να κατεβαίνει στην πλάτη και στα οπίσθιά μου. Ήταν αηδιαστικός», λέει η Σίλβια Έντουαρντς, η οποία ήταν τότε 19 ετών. Σήμερα δηλώνει ότι τα συναισθήματα που της προκάλεσε η προκλητική χειρονομία του Σάβιλ έγιναν αιτία να αντιμετωπίσει προβλήματα στην ερωτική της ζωή και να μην μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν άνδρα.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση