GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώος ο άνδρας που… τσιτσιδώθηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη! [«Είμαι τρελός», είπε!]

Αθώος για την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς κρίθηκε  από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο 56χρονος Αμερικανό...

Αθώος για την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς κρίθηκε  από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο 56χρονος Αμερικανός που το βράδυ της Τρίτης «πέταξε» τα ρούχα του μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, η οποία υποστήριξε δεν είχε σχέση με την επίσκεψη Μέρκελ.
Ο διάλογος που έγινε στο δικαστήριο ήταν ο εξής:
Πρόεδρος: «Γιατί το κάνατε;»
Κατηγορούμενος: «Είμαι τρελός»
Ερ: «Δεν ήταν διαμαρτυρία για την επίσκεψη Μέρκελ;»
Απ: «Όχι, δεν ήξερα».
Ερ: «Όταν βγάλατε τα ρούχα σας στο Σύνταγμα, μπροστά στους Εύζωνες, υπήρξαν αντιδράσεις;»
Απ: «Ο κόσμος γέλαγε… Αμέσως ήρθε ο αστυνομικός και με συνέλαβε».
Ο δικηγόρος του 56χρονου μίλησε για ψυχολογικά προβλήματα του πελάτη του, ο οποίος στο επάγγελμα είναι λογιστής και όπως έγινε γνωστό είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές το καλοκαίρι, όταν συνελήφθη για παρακώλυση συγκοινωνιών (περπατούσε στις ράγες του Μετρό), πράξη για την οποία εκκρεμεί το δικαστήριο, αναφέρει το star.gr.
Στο πλαίσιο της προηγούμενης δικαστικής του περιπέτειας έχει πιστοποιηθεί ότι εισήλθε νόμιμα στη χώρα ωστόσο, όπως τόνισε ο συνήγορός του, προ διμήνου του εκπλάπη το διαβατήριο.
Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο για την πρώτη κατηγορία τονίζοντας ότι δεν προέκυψε ότι προκλήθηκε σκάνδαλο, τον καταδίκασε πάντως σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για παράνομη είσοδο, εξαιτίας έλλειψης αποδεικτικών των ισχυρισμών του εγγράφων, τα οποία θα πρέπει ο 56χρονος να προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποφύγει την απέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση