GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαναχτύπησε το ζευγάρι των καλοντυμένων απατεώνων

Για πολλοστή φορά, μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα της… γοητείας του εντυπωσιακού ζευγαριού απατεώνων που δρα σε περιοχές τη...


Για πολλοστή φορά, μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα της… γοητείας του εντυπωσιακού ζευγαριού απατεώνων που δρα σε περιοχές της Ηλείας εξαπατώντας γεροντάκια με το πρόσχημα της οφειλής των παιδιών τους!
Μάλιστα, έκαναν και… συμβιβασμό, αφού το θύμα δεν είχε μετρητά και «βολεύτηκαν» με τα χρυσαφικά της!
Η 81χρονη δεν φαντάστηκε καν ότι της έλεγαν ψέματα οι καλοντυμένοι δράστες που πάρκαραν ένα πανάκριβο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στη Ζαχάρω!
Η πολύ όμορφη γυναίκα που βγήκε μιλώντας στο κινητό της, την άφησε να καταλάβει ότι επικοινωνούσε με τον γιο της και του ζητούσε να πει στη μητέρα του να δώσει εκείνη τα χρήματα που χρωστούσε!
Η άτυχη γριούλα πείστηκε, αλλά δεν είχε χρήματα στο σπίτι και προθυμοποιήθηκε να δώσει τα χρυσαφικά της για να απαλλάξει το γιο της από το υποτιθέμενο χρέος! Η απατεώνισσα έκανε για λίγο τη… δύσκολη, αλλά τελικά πήρε τα αξίας 2.000 ευρώ χρυσαφικά και έφυγε με τον συνεργό της που περίμενε στο αυτοκίνητο.
Όταν η ηλικιωμένη έμαθε από το γιο της ότι την είχαν εξαπατήσει, βρίσκονταν πια πολύ μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση