GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος τράβηξε το βίντεο από την Ολομέλεια της Βουλής;

Σάλο έχει προκαλέσε εδώ και λίγες ώρες στη Βουλή η διαρροή στο διαδίκτυο, βίντεο το οποίο τραβήχτηκε με κάμερα μέσα από την Ολομ...


Σάλο έχει προκαλέσε εδώ και λίγες ώρες στη Βουλή η διαρροή στο διαδίκτυο, βίντεο το οποίο τραβήχτηκε με κάμερα μέσα από την Ολομέλεια και απαθανατίζει την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τα θεωρεία των επισκεπτών που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής και πάνω από τα έδρανα του ΚΚΕ και πιθανότατα από τα θεωρεία των επισκεπτών, κάτι που απαγορεύεται ρητώς.
Αρχικά κυκλοφόρησε ότι πρόκειται για βίντεο από ρομποτική κάμερα του Καναλιού της Βουλής ωστόσο η Βουλή απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με το parapolitika.gr
Παρ’όλα αυτά η Βουλή δεν μπόρεσε να δώσει πειστική απάντηση για το πως κάτω από τα μάτια των αστυνομικών που ελέγχουν τα θεωρεία πέρασε η κάμερα και τράβηξε βίντεο διάρκειας πάνω από ένα λεπτό. Το ζήτημα που προκύπτει είναι μείζον καθώς προκύπτει θέμα ασφαλείας με τη Βουλή να μοιάζει σουρωτήρι.

6 σχόλια


  1. Η Χρυσή Αυγή έκανε τσαμπουκά στη Βουλή για να τον ανεβάσει στο Youtube... Βίντεο)

    Στημένοι... τσαμπουκάδες από τη Χρυσή Αυγή Στο σημερινό περιστατικό στη Βουλή μεταξύ των ....
    βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτη, η γραφικότητα περισσεύει...

    Όπως θα δείτε, το νεοναζιστικό κόμμα έχει τοποθετήσει κάμερα στο Κοινοβούλιο, και την κατάλληλη στιγμή, όπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για "τάγματα εφόδου", σύσσωμοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρχίζουν να φωνάζουν σε πολύ υψηλούς τόνους, ενώ λίγο αργότερα αποχωρούν με την ίδια ένταση από την αίθουσα.

    Όλα αυτά για να ανεβάσουν το παρακάτω βίντεο στο Youtube!
    Τα σχόλια δικά σας... armageddon-news.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟ ΣΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΙΣΧΙΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕ
    12 με 20 δις ευρώ στέλνουν οι αλλοδαποί στις χώρες τους κάθε χρόνο με εμβάσματα τραπεζών εντελώς αφορολόγητα. Στις ΗΠΑ οι μεξικανοί μετανάστες εάν στείλουν χρήματα στη χώρα τους, τους παρακρατείται το 30% του ποσού που στέλνουν. Ιδού λοιπόν η λύσις.

    Εάν φορολογήσουμε με 30% τα εμβάσματα των αλλοδαπών, αμέσως σε ένα χρόνο θα έχουμε από 4 μέχρι 6 δις στα ταμεία του κράτους.
    Οι αλλοδαποί θα προσφέρουν επιτέλους κάτι σε αυτό το μπουρδελοκράτος; Γιατί θα πρέπει να τα έχουν όλα τσάμπα σε αντίθεση με τους Έλληνες που τους έχετε ξεζουμίσει;

    για ποιο λόγο εξαιρούνται οι αλλοδαποί από το πόθεν έσχες και συνεπώς την φορολόγηση που εκρέει από αυτό; Δηλαδή ένας αλβανός αγοράζει μία βίλα στο Χαλάνδρι ή το Μαρούσι που έχει γεμίσει από ιδιόκτητες βίλες, μεζονέτες και διαμερίσματα αλβανών, αλλά δεν του ζητείται πόθεν έσχες για το κεφάλαιο της αγοράς ενώ αντίθετα τους Έλληνες τους ξεβρακώνουν και στο πόθεν έσχες και στη φορολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό σας μάρανε και όχι πως μπήκανε ανθρωποειδή στη βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση