GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράζει με Στουρνάρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

H χθεσινή δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο με τους δανειστές, στάθηλε αφορμή για ν...


H χθεσινή δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο με τους δανειστές, στάθηλε αφορμή για νέα δυσμενή σχόλια γαλάζιων βουλευτών για τον υπουργό Οικονομικών.
Εξάλλου είναι κοινό μυστικό πως στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για τους χειρισμούς του Στουρνάρα στις συζητήσεις με την τρόικα, ενώ πριν από λίγο καιρό, αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν σοβαρά παράπονα στο Μαξίμου για το γεγονός ότι «τσάρος» απέσυρε ξαφνικά την συμφωνία με την Siemens, αναφέρει τα parapolita.gr
«Πήγαμε με βαριά καρδιά να ψηφίσουμε μόνο και μόνο για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και βρεθήκαμε εκτεθειμένοι», έλεγαν τότε.
Όμως τα σχόλια για την ατάκα που είπε χθες ο υπουργός βγαίνοντας από το Μαξίμου ήταν ακόμη πιο δεικτικά. «Κάνουμε σημαία ην πολιτική διαπραγμάτευση κι έρχεται ο Στουρνάρας να ακυρώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό», έλεγε χθες το βράδυ έμπειρο γαλάζιο κοινοβουλευτικό στέλεχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

1 σχόλιο

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΕΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση