GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλεί να μπλοκάρει τον προϋπολογισμό της Ε.Ε. ο Κάμερον...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απείλησε σήμερα να θέσει βέτο στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας στην εφημε...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απείλησε σήμερα να θέσει βέτο στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας στην εφημερίδα Sunday Telegraph ότι δεν θα ανεχτεί σκανδαλώδεις προσπάθειες αύξησης του.
Σε συνέντευξή του λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμινγκχαμ, ο Κάμερον επισήμανε πως θα μπλοκάρει τον προϋπολογισμό αν δεν είναι σύμφωνος με τα συμφέροντα των Βρετανών.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός πρόσθεσε πως θεωρεί σκανδαλώδεις τις τάσεις που εμφανίζονται για αύξηση του προϋπολογισμού στις επόμενες διαπραγματεύσεις για την περίοδο 2014-2020.
«πΑν χρειαστεί να πω ‘όχι’ σε μια συμφωνία που δεν είναι σωστή για την Βρετανία, θα το κάνω», επισήμανε. «Θα είναι σκανδαλώδες να δούμε μεγάλες αυξήσεις στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, την ίδια ώρα που θα πρέπει να προχωρήσουμε σε περικοπές στον εθνικό προϋπολογισμό μας», υπογράμμισε ο Κάμερον και πρόσθεσε πως οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, το άλλο κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού, συμφωνεί με αυτήν την πολιτική γραμμή.
Ο Κάμερον προτείνει να υπάρξουν δύο ευρωπαϊκοί προϋπολογισμοί, ένας για τις 17 χώρες της ευρωζώνης και ένας για τις υπόλοιπες δέκα χώρες της ΕΕ, ανάμεσά τους και η Βρετανία.
Από την πλευρά του, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Οσμπορν τόνισε πως η Βρετανία θα πρέπει να αντιμετωπίσει περισσότερες περικοπές μετά την αδύναμη οικονομικά χρονιά, που διανύει. «Η οικονομία βρίσκεται σε φάση ίασης, όμως ο δρόμος είναι μακρύτερος και δυσκολότερος. Θα απαιτηθεί να υπάρξουν και άλλες περικοπές», πρόσθεσε.

4 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση