GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέρκελ χάρισε το σακάκι της στον Σαμαρά!

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης Φανερά επηρεασμένος και μάλλον γοητευμένος από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, ο έλληνας πρωθυπουργός, όχι μόνο ...

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
Φανερά επηρεασμένος και μάλλον γοητευμένος από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, ο έλληνας πρωθυπουργός, όχι μόνο τη συνόδευσε σε κάθε της βήμα, αλλά κράτησε και σαν ενθύμιο το περίφημο λαχανί σακάκι, που αρνείται από χθές να αποχωριστεί!
Το περίφημο λαχανί σακάκι, που από την πρώτη στιγμή τράβηξε το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού κόσμου δίνοντάς του επιτέλους κάτι ουσιαστικό να ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Άγκελα Μέρκελ, φαίνεται ότι τελικά, δεν εγκατέλειψε τη χώρα, μαζί με την πρώην ιδιοκτήτριά του.
Προφανώς, η Άνγκελα Μέρκελ, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη επίδραση που έχει το συγκεκριμένο σακάκι, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε όσους ψάχνουν να βρουν συμβολισμούς, αποφάσισε να το χαρίσει στον «γλυκούλη Έλληνα» όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο οποίος», συμπλήρωσε, «χρειάζεται τις μαγικές του ιδιότητες περισσότερο από την ίδια».
Η Αγκελα Μέρκελ, πήρε την απόφαση, κατά πάσα πιθανότητα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιεί, το ίδιο γραφείο με τον Κώστα Καραμανλή, πράγμα που της προκάλεσε μελαγχολία με αποτέλεσμα να θελήσει να του κάνει ένα δώρο όλο δικό του.
Λίγο πριν οι δύο ηγέτες χωρίσουν, την ώρα του συγκινητικού αποχαιρετισμού, η Άγκελα, έβγαλε το λαχανί σακάκι που τόσο αγαπούσε και το έδωσε στην αγκαλιά του Έλληνα πρωθυπουργού. Βάζοντας μάλιστα στην τσέπη, μερικά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ σαν μικρό δώρο για τη φιλοξενία. «Τίποτα πονηρό» όπως του είπε. Απλώς για να βγάλει τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη και τα άλλα παιδιά για φαγητό»
Πάντως ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του πολιτικού γραφείου, της Νέας Δημοκρατίας, που συγκλήθηκε για να αποτιμηθει η επίσκεψη, φέρεται να δήλωσε με ονειροπόλο ύφος: «Το πήρα το σακάκι-μήνυμα, από την Άγκελα (αναστεναγμός). Και συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Ό,τι και να ήθελε να μας πει φορώντας το, τώρα σας το λέω εγώ γιατί το φοράω εγώ».
Μάλιστα με αφορμή το λαχανί σακάκι, σημειώθηκε και ένα μικρής έκτασης επεισόδιο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όταν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, επιχείρησαν να του βγάλουν το σακάκι με τη βία, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας από αυτούς.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

3 σχόλια

  1. Tσ..τσ..κίτσ γυναίκα..
    Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Νικολάκη
    μας δεν φτάνει.
    Για το άλλο το ΜΕΓΑΛΟ αδελφό δεν μιλάμε καν..καμία σχέση.

    Που η χλίδα του Προεδρικού, που ο χαμός των 50 τόσο Hihs Teck συμβούλων του, τελευταία λέξη της μόδας πάνω και γύρω τους... Nα πηγαίνουν Αυτοκρατορικά στους Φράγκους και στα 5***** Hotel και Restaurant, σαν εκπρόσωποι του πιο φαλιρημένου κράτους της Ευρώπης και του κόσμου...

    τσ..τσ..κιτσαριού
    ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ..ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ζαχαριάδη Υπερμ@λ@καααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE ZAXARIADH DEN TON STELNEIS STON EISAGGELEA MIAW KAI SY MPOREIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κιλοτάκι της δεν του το χάρισε; Θα του χρειαζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση