GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπόλαρης: Οι δυσμενείς συνέπειες των μέτρων μπορούν να θεραπευθούν από άλλη κυβέρνηση

Τη δυσκολία να υπάρξει ενότητα στην πράξη υπογράμμισε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, απαντών...



Τη δυσκολία να υπάρξει ενότητα στην πράξη υπογράμμισε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, απαντώντας στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από τη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη ενότητας αντί για μοιρολατρία και πίστης των Ελλήνων στις δυνάμεις τους.

Αναφερόμενος στη νέα δέσμη μέτρων, ύψους 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι τα μέτρα θα έχουν δυσμενείς συνέπειες για τους πολίτες, επιπτώσεις, οι οποίες όμως, μπορούν ωστόσο να θεραπευθούν εάν, για παράδειγμα, προκύψει στο μέλλον μία διαφορετική κυβέρνηση.
Τέλος, αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Μπόλαρης σχολίασε ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει στη διασφάλιση της διαφάνειας στην όλη διαδικασία, αλλιώς πρόσθεσε ότι τοποθετείται υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.
Προσέθεσε ακόμη ότι οι βουλευτές θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν μια σχεδιαζόμενη αποκρατικοποίηση.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση