GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνει ο απολογισμός των νεκρών στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις στρατιώτες των νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε επίθεση αυτο...

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις στρατιώτες των νατοϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Χοστ του ανατολικού Αφγανιστάν, σύμφωνα με νέο απολογισμό των τοπικών αρχών.
Η ανακοίνωση του κυβερνήτη της περιοχής αναφέρει ότι δέκα Αφγανοί σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, έξι πολίτες και τέσσερις αστυνομικοί, ανάμεσά τους ο διοικητής της τοπικής δύναμης ταχείας αντίδρασης. Τρεις αστυνομικοί και 37 πολίτες τραυματίστηκαν.
Η εθνικότητα των τριών στρατιωτών της Isaf που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση δεν έχει γίνει ανακοινωθεί. Η πλειοψηφία των ξένων στρατιωτών στην επαρχία είναι Αμερικανοί, σημειώνει το ΑΜΠΕ.
Η Isaf ανακοίνωσε ότι μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγεται ένας Αφγανός διερμηνέας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, ο καμικάζι επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Ανατινάχθηκε κοντά σε πολυσύχναστη αγορά κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας και την έδρα της κυβέρνησης της επαρχίας, σύμφωνα με πληροφορίες φωτογράφου του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση