GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα σαγόνια του κροκόδειλου...

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν την αγριότητα των «νόμων» της Φύσης. Το πέρασμα ενός κοπαδιού από ζέβρες από ένα ποτάμι έχει ευχάρ...

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν την αγριότητα των «νόμων» της Φύσης.
Το πέρασμα ενός κοπαδιού από ζέβρες από ένα ποτάμι έχει ευχάριστη κατάληξη για την πλειοψηφία αυτών, όμως δε λείπουν και απώλειες.
Μια άτυχη ζέβρα έπεσε κυριολεκτικά στα σαγόνια ενός κροκόδειλου και παρότι προσπάθησε με όλη της τη δύναμη να ξεφύγει, ο πεινασμένος κροκόδειλος βγήκε νικητής στη μεταξύ τους μάχη.
Τις φωτογραφίες τράβηξε η βραβευμένη φωτογράφος Gabriela Staebler στον ποταμό Mara της Κένυας.
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου
 Στα σαγόνια του κροκόδειλου

2 σχόλια

  1. Νέα Δημοσκόπηση ΣΟΚ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ίσως η ΔΗΜΑΡ να πήρε λίγο τα πάνω της, λόγω της χλιαρής στάσης της στα εργασιακά, αλλά και τα άλλα οικονομικά μέτρα είναι ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ για τους Έλληνες ! Αυτά είναι πριν ανακοινώσουν τα μέτρα. Μετά η πτώση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, όπως και η κατάρρευση της έωλης κυβέρνησης. Η ΔΗΜΑΡ, αν δεν ρίξει τη κυβέρνηση, δεν σώζεται ούτε αυτή, και θα φύγουν αρκετοί βουλευτές και στελέχη !

    ΣΥΡΙΖΑ 23,5%

    ΝΔ 16%

    ΧΑ 13,8%

    ΑΝΕΛ 9,8%

    ΠΑΣΟΚ 8,2%

    ΔΗΜΑΡ 7,7 %

    ΚΚΕ 5,5%

    ΑΛΛΟ 15,5%.

    Ήδη παραιτήθηκε ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ Αχαίας, ενώ ετοιμάζονται χιλιάδες παραιτήσεις από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με την ανακοίνωση και ψήφιση των μέτρων. Οι βουλευτές που θα τα ψηφίσουν θα εξαφανιστούν από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.

    Η Χ.Α βρίσκεται προ των πυλών της δεύτερης θέσης ( βέβαιη, εξαιτίας της κωλοτούμπας της ΝΔ που στηρίζει τα μέτρα 13,5 % ) και σύντομα τη ΝΔ θα την ξεπεράσουν και οι ΑΝΕΛ, αφήνοντας την σε μονοψήφια νούμερα. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα πέσουν κοντά στο όριο του 3% ! Έρχεται το τέλος τους ! Υπάρχει μεγαλή οργή του κόσμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση