GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να δώσουμε στην Ελλάδα άλλη μία ευκαιρία»

Η Ελλάδα προχωρά με τις μεταρρυθμίσεις και θα πρέπει να εξακολουθήσει να τηρεί τα συμφωνηθέντα, δήλωσε η γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα...

Η Ελλάδα προχωρά με τις μεταρρυθμίσεις και θα πρέπει να εξακολουθήσει να τηρεί τα συμφωνηθέντα, δήλωσε η γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι αν η χώρα μας κάνει ό,τι χρειάζεται, θα πρέπει να της δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.
Σύμφωνα με το Reuters, η Άγκελα Μέρκελ αφήνει ένα «παραθυράκι» επιείκιας για τη χώρα μας, με την προϋπόθεση, φυσικά, να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις.
Όπως δήλωσε, «έχω την αίσθηση ότι βήμα-βήμα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πρόοδο στην Ελλάδα. Σε κάποιες περιπτώσεις η πρόοδος είναι μικρότερη απ’ ό,τι θα θέλαμε, αλλά θα πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα άλλη μία ευκαιρία».
«Συμφωνούμε ότι τηρούνται οι συμφωνίες. Οπότε θα πρέπει και εμείς, όπως άλλωστε είναι ο ρόλος μας ως εταίροι, να προσφέρουμε βοήθεια και στήριξη», τόνισε.

1 σχόλιο

  1. ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑΜΕ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση