GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος σε Σαμαρά: Παραχώρησες τον όρο Μακεδονία;

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει...


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει «εάν παραχώρησε τον όρο “Μακεδονία”».
Με δηλώσεις του από τη Βέροια όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό «να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο “Μακεδονία”, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή».
Υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «γονάτισε» στο συγκεκριμένο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, και είπε ότι «επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο».
«Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου “Μακεδονία” όπως έλεγε, να απαντήσει», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

3 σχόλια

  1. ΗΛΙΘΙΕ αεροψεκασμένε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ τον καρατζαφέρη θα έχεις

    Ληγμένο της ΦΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΚΟΛΟΡ.
    ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΤΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16 Οκτ 2012 10:03:00 μ.μ.

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ; ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ; ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ; ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ;
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση