GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφανίστηκε παραθρησκευτική οργάνωση

Την εμφάνισή της στα Καλάβρυτα έκανε εδώ και λίγες μέρες ομάδα παραθρησκευτικής – αποκρυφιστικής οργάνωσης που έχει απλώσει τα π...


Την εμφάνισή της στα Καλάβρυτα έκανε εδώ και λίγες μέρες ομάδα παραθρησκευτικής – αποκρυφιστικής οργάνωσης που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα με την ονομασία: Alpha Chi Consultans – Σύμβουλοι του Αρχέγονου Φωτός. Στόχος της ομάδας η «προσέλκυση» αφελών στη μάζωξη της οργάνωσης την Κυριακή 07/10/2012 στο Βέλο Κορινθίας.
Ιδρυτής της ομάδας ο Γερμανός Άγκνι αυτοαποκαλούμενος και Βούδας, που από την δεκαετία του 80, άρχισε στη Γερμανία να εκπαιδεύει «πνευματικούς συμβούλους» δημιουργώντας ένα αποκρυφιστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.
Εδώ και 20 χρόνια διοργανώνουν τα «σεμινάρια» όπως τα αποκαλούν με την ονομασία: «Δρόμο Προς το Φώς®» και στο κάλεσμά τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:
«Εάν θέλετε όμως καθοδήγηση και βοήθεια και θέλετε να επιταχύνεται τις διαδικασίες, βρείτε το δάσκαλο σε οποιαδήποτε πολιτεία, οπού προσφέρει το «Δρόμο προς το Φως».
Εάν λέτε ότι ‘κάνετε την δουλειά σας, τους διαλογισμούς σας, τις προσευχές σας, τα κάνω κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα’ είναι καλό. Αυτή τη χρονιά οι ουρανοί θα ανοίξουν πολύ πιο εύκολα για εσάς ώστε να αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας, σε σχέση με τα άλλα χρόνια.
Η χρονιά του 2012 θα είναι υπέροχη!!!Θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τόσα πλάσματα με όλους τους αγγέλους με τους Αβαταρ, με τους ουρανούς μας, με τις αδερφές-αδερφούς ψυχές.»
Πρόκειται για μια αποκρυφιστική οργάνωση – θρησκεία με ανατολικές ρίζες που χρησιμοποιούν ανορθόδοξες «θεραπευτικές» μέθοδους που προϋποθέτουν και θεμελιώνονται σε εξωχριστιανικές περί Θεού, κόσμου και ανθρώπου αντιλήψεις τις οποίες, συνήθως εν αγνοία τους, οικειοποιούνται οι άνθρωποι πού τις χρησιμοποιούν.
Χρησιμοποιούν μέθοδους όπως βελονισμό, Feng-Shui, αρωματοθεραπεία, yoga και τελετές διαλογισμού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται τέτοιες ομάδες που όμως πάντα θα μας βρίσκουν απέναντί τους.

8 σχόλια

  1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι θρησκείες είναι για κρετίνους, αλλά μπρος τους μαύρους παπάδες καλύτεροι θα είναι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και δυο αβανταδοροι της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 ΟΚΤ 2012 6:36:00 Μ.Μ. η αντίληψη σου είναι χαρακτηριστική των περισσοτέρων πολιτών του νεορωμαίικου Ελλαδιστάν. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μια χώρα που τρώει τα παιδιά της και έχει φτάσει στατιστικά στον πάτο...
    Περαστικά σου. Αν τα έχεις ποτέ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 Οκτ 2012 7:36:00 μ.μ


    ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ


    ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NO GODS - NO NATIONS - NO FRONTIERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά 6 ΟΚΤ 2012 9:02:00 Μ.Μ.!

    Να γίνουμε όλοι μια άμορφη μάζα που μιλάει αγγλικά, ακούει Lady Gaga και διαβάζει Ρίτσαρντ Ντόκινς. Το παίζουν οι αθεϊστές και επαναστάτες!

    Τέλος στα ψέμματα αμόρφωτοι μάγκες:

    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μακακια έχει και τα όριά της, εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε κανένα όριο...
    Αφου θέλουμε να πιστευουμε στη μετέπειτα ζωή στη σωτηρία της ψυχής στη τιμωρία των κακών και στην επιβράβευση των καλών στην μετεπειτα ζωή καλά να πάθουμε σαυτή την ζωή οποιος πιστευει σαυτά ας πάει σε κανένα νεκροταφείο όταν ξεθάβουν κανένα νεκρό να δει την μετεπειτα ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση