GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερώνυμος: Νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή

Για έναν «περίεργο πόλεμο» αλλά και για κατάσταση «υπό κατοχή» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ανα...


Για έναν «περίεργο πόλεμο» αλλά και για κατάσταση «υπό κατοχή» έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, αναφερόμενος στην κρίση που πλήττει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Δεν θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από εμένα». Παράλληλα μίλησε για «καθοδηγούμενη δημοκρατία» καλώντας όλους όσους δηλώνουν φίλοι της Ελλάδας να σεβαστούν την Ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, συμπληρώνοντας δε πως εάν το κάνουν αυτό θα δουν πως είναι αυτοί υπόχρεοι σε εμάς.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή αποτελεί μία εκτροπή από τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπληρώνοντας ότι έχει ευτελιστεί η αξία του ανθρώπου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, είπε ο κ. Ιερώνυμος, να μετατρέπεται σε αντικείμενο εκμετάλλευσης, αναφέρει το thebest.gr

10 σχόλια

  1. Το κατάπτυστο άρθρο των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί μύθο το Αλβανικό Έπος!!

    Το γράφει ποιος άλλος... ο γνωστός μας υπερασπιστής των ψευτο-"Μακεδόνων" και των Τούρκων, ο ΣΥΡΙΖΑίος, Νάσος Θεοδωρίδης.

    Διαβάστε το και περαστικά σε όσους ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί και συνεχώς υποχωρούν μπροστά στον αριστερό συρφετό με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται συνεχώς οι ανθέλληνες:


    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ..ΦΤΥΣΕΙ
    παρακαλώ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙ ΠΡΩΤΑ..£ΥΡΙΖΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι,

    εδώ και 1700 χρόνια βρισκόμαστε υπό κατοχή

    ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολίτες σε κομμούνια: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας" (Video)
    Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση αυτή τη φορά εναντίον των κομμουνιστών διαδηλωτών

    Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλασικά.

    Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.

    Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας".
    "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".
    - Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012 από Thestival Gr.

    Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδία τους να παρελαύνουν χωρίς έκτροπα..

    Συριζαιος = Μη Ελλην.

    Δεν τους γαμούσαν σήμερα οι λάθρο τους, και ήθελαν άλλου είδους γαμήσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔΟΥΛΑ-ΑΧΚΟΥΛΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι υπο κατοχη ειμαστε απο τα παπαδαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας δεσπότης ή τσαρλατάνος απατεώνας θα είναι ή μαλάκας. Δεν είναι δυνατόν ο θεός να επιλέγει τέτοιους λεχρίτες για αντιπροσώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που έχουμε την ελλαδική εκκλησία, με τους πεφωτισμένους ιεράρχες της, όπως ο Θεσσαλονίκης, ο Καλαβρύτων, ο Πειραιώς...

    Κύριε άφες αυτοίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι ο Ιερώνυμος έχει προβλήματα. Άκουσα ότι το Κράτος ζητάει πίσω 6,7 εκατομμύρια ευρώ από την Εκκλησία, χρήματα που ως εκ θαύματος εξάτμισε η εκκλησιαστική ΜΚΟ "Αλληλεγγύη".

    Είναι μέρες δύσκολες για όλους Μακαριώτατε. Ανοίκιαστα κτίρια, ενοικιαστές που δεν πληρώνουν (έντε να τους κάνεις έξωση, ποιος δικαστής θα τους βγάλει έξω;). Οι μετοχές της Εθνικής παλιόχαρτα. Τα παγκάρια στενάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συριζαιος = Μη Ελλην.

    Δεν τους γαμούσαν σήμερα οι λάθρο τους, και ήθελαν άλλου είδους γαμήσι..
    27 ΟΚΤ 2012 10:42:00 Μ.Μ.

    ------------------------------------
    Τι γράφεις ρε παπάρα; ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΆΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΠΆΡΤΙ, ΤΗΝ ΘΕΊΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΆ ΕΠΙΣΕΊΣ...Και λες να (παρελάσουν τα παιδιά μας) σε ποιους; ΓΙΑΤΙ; για τα 500 ευρώ τον μήνα; για το ότι θα σας πάρουν τα σπίτια αύριο; άντε πηδηχτείτε τελικά , αλλά τι λέω!! από το πρωί μέχρι το βράδυ σας γαμάνε .. ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΆΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ...ΟΥΣΤ ΔΟΥΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής λέει ότι ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας [ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΙ βίντεο]

    Συνεχίζει να προκαλεί η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο να «κρίνει» ότι ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης... δεν είναι Έλληνας.


    «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας.
    Δεν είναι Ελληνας.
    Πρέπει να είναι ...και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς.

    Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα», είπε χαρακτηριστικά στο Extra 3 συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάσταστες στη χώρα.
    Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε αν θα δέχονταν στη Χρυσή Αυγή έναν έγχρωμο Έλληνα, ο κ. Παναγιώταρος απάντησε ειρωνικά «τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένο;».
    Ο κ. Παναγιώταρος προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του λέγοντας πως «το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα» ενώ όταν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει το δόγμα της Αρίας Φυλής απάντησε:

    «Προς Θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ.

    Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

    ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!ΡΕ ΘΕΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση