GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Θα πετύχουμε αν μείνουμε ενωμένοι

O Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Συμπρωτεύουσας τόνισε πως ως λ...


O Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Συμπρωτεύουσας τόνισε πως ως λαός κρύβουμε τεράστιες δυνάμεις μέσα μας. Ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της εποχής σημειώνοντας ότι μέσα από κακουχίες η Ελλάδα βρήκε ισχυρότερη.
Σήμερα δίνουμε αγώνα να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τα δεσμά της υπανάπτυξης και τα δεσμά της υπερχρέωσης που μας οδήγησε σε απίστευτες ταπεινώσεις.
Τώρα οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας και να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της λιτότητας, ώστε να μην έχουμε ανάγκη από μνημόνια και δανειστές.
«Ενας ένας μεγάλοι ηγέτες και οργανισμοί ποντάρουν σήμερα στην επιτυχία μας», υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς και επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρώπης και θα παραμείνει.
«Θα τα καταφέρουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και ενότητα». Ο μόνος εχθρός είναι η διχόνοια. «Σήμερα δεν λείπουν σημάδια διχασμών από εκείνους που ονειρεύονται την καταστροφή», σημείωσε.
Σε 10 χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη και πολύ ισχυρότερη από σήμερα, αν μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση