GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφήστε το στο ταμείο το νέο κίνημα

Ένα νέο κίνημα για τα ελληνικά δεδομένα φαίνεται να “ξεπηδάει” από την Πιερία και αποκτά σιγά-σιγά αλλά σταθερά φανατικούς οπαδούς, τ...

Ένα νέο κίνημα για τα ελληνικά δεδομένα φαίνεται να “ξεπηδάει” από την Πιερία και αποκτά σιγά-σιγά αλλά σταθερά φανατικούς οπαδούς, τουλάχιστον σε πιο οργανωμένη μορφή.
“Αφήστε το στο ταμείο” είναι το όνομα του και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, εναντιώνεται στις υψηλές τιμές των προϊόντων, που φιγουράρουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Το Σάββατο (13/10) μάλιστα, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές σε σούπερ μάρκετ της Κατερίνης…
Δεκάδες πολίτες μπήκαν στο κατάστημα, γέμισαν τα καρότσια και φτάνοντας στο ταμείο ζήτησαν από τον διευθυντή να τους κάνει έκπτωση. Αυτός όμως, κατόπιν επαφής με τους ανωτέρους του, αρνήθηκε, με τους πολίτες να εγκαταλείπουν τα γεμάτα καρότσια στους διαδρόμους και να αποχωρούν χωρίς να αγοράσουν τίποτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χνάρια των πολιτών του “Αφήστε το στο ταμείο” ακολούθησαν και πελάτες του σούπερ μάρκετ, που έτυχε να γίνουν μάρτυρες της δράσης.
Στόχος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, που οργανώνει τις δράσεις του “Αφήστε το στο ταμείο”, είναι να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις πανελλαδικά, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.

2 σχόλια

  1. ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, Η ΜΙΣΗ ΝΔ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.
    ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Η ΜΙΣΗ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. σου αρέσει το μπουκάλι στην κωλοτρυπίδα σου ...εε........!!



    το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ΕΔΩ.

    απλώς τώρα τελευταία το λένε και..£ΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση