GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούν τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας

Η χώρα του καφέ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα ιδιόμορφα καλλιστεία «Miss Bum Bum». Εδώ δεν μετράει η πιο όμορφη, η πιο καλλίγραμμη ή η ...

Η χώρα του καφέ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα ιδιόμορφα καλλιστεία «Miss Bum Bum». Εδώ δεν μετράει η πιο όμορφη, η πιο καλλίγραμμη ή η πιο φωτογενής κοπέλα, παρά μόνο αυτή που διαθέτει τα πιο ζηλευτά οπίσθια!
Και σε μια χώρα σαν τη Βραζιλία, με τη μακρά παράδοση στον τομέα αυτό, η ανάδειξη των νικητήριων οπισθίων κάθε άλλο παρά εύκολη δουλειά λογίζεται.
Το καλύτερο «πίσω σύστημα» λοιπόν θα αναδειχθεί μέσα από 27 προσεκτικά επιλεγμένες διαγωνιζόμενες, από τις οποίες -κατόπιν online ψηφοφορίας- θα απομείνουν 15.
Οι φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο Σάο Πάολο τον Νοέμβριο για την τελική φάση της διαδικασίας επιλογής.

«Οι Βραζιλιάνες έχουν ένα θέμα με τον πισινό τους», εξηγεί η επίσης Βραζιλιάνα συγγραφέας Graciela Murano, προσθέτοντας ότι η λέξη «bumbum» είναι ο πλέον κοινός όρος για να αναφερθεί κάποιος στα οπίσθιά του στη Βραζιλία.
 Αναζητούν τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας
Τον διαγωνισμό-εθνική υπόθεση μάλιστα τον παίρνουν πολύ στα σοβαρά στη Βραζιλία, αφού κάθε σχεδόν γυναίκα ονειρεύεται να συμμετέχει στα καλλιστεία «Miss Bum Bum Brazil», ενώ και κάθε άντρας φυσικά θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή!
 Αναζητούν τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας
Αυτή τη χρονιά μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επίτιμος κριτής θα είναι η Pamela Anderson, η σταρ που ξέρει αν μη τι άλλο να εκτιμά τα οπίσθια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Νοέμβριο και θα επανέρθουμε με νεότερα…
 Αναζητούν τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση