GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει το γιο του

  Τραγικό θάνατο βρήκε ο 48χρονος Pratik Pandya από το Λονδίνο, στην προσπάθειά του να σώσει τον 7χρονο γιο του. Ο άτυχος άνδρας σ...

 
 Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει το γιο του
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 48χρονος Pratik Pandya από το Λονδίνο, στην προσπάθειά του να σώσει τον 7χρονο γιο του. Ο άτυχος άνδρας συνεθλίβη από το ίδιο του το αυτοκίνητο όταν ο μικρός έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο καθώς έψαχνε γλυκά μέσα στο όχημα.
Όταν το αμάξι άρχισε να κυλάει, ο Pandya έτρεξε να το σταματήσει φοβούμενος για το γιο του που βρισκόταν μέσα. Αλλά το αυτοκίνητο τον «παγίδευσε» στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εσωτερικά τραύματα και ένα βαθύ κόψιμο στο πόδι.
Αμέσως μετά το αγοράκι είπε στη μαμά του: «Εγώ φταίω, εμένα προσπαθούσε να σώσει», εξηγώντας πως έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο.
Ο Pandya άφησε την τελευταία του πνοή δύο ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο, έπειτα από τρεις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε καθώς οι γιατροί επιχειρούσαν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία.
Η τραγωδία συνέβη ενώ η οικογένεια ετοιμαζόταν να πάει για ψώνια, τον περασμένο Μάιο.
Μετά το χτύπημα ο Pandya κατάφερε να βγει, αν και σοβαρά τραυματισμένος, από το σημείο όπου είχε παγιδευτεί και κάθισε στη θέση του οδηγού, πνιγμένος στο αίμα, μέχρι να φτάσουν οι Πρώτες Βοήθειες.
Αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση