GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ιδιαίτερο γραφείο Μεϊμαράκη, οι τοκογλυφίες και μία αυτοκτονία...

Τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του. Ένα ιδιόχειρο ...

Τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα εξηγούσε πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν πήγε στην κηδεία του παιδικού του φίλου. Η παράξενη απουσία του υπουργού ήταν το λιγότερο. Από το σημείωμα του αυτόχειρα έλειπε μια σελίδα, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις ενέπλεκε τον αδελφό της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη σε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών.
Μια φράση της ιδιαιτέρας του υπουργού, «μην βγάλετε την 5η σελίδα γιατί θα κάψουμε τον Μεϊμαράκη», είναι ίσως μια εξήγηση που δεν μπορεί να δώσει η έρευνα της Αστυνομίας. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάποιος ανώνυμος τηλεφώνησε στην κόρη του αυτόχειρα για να της πει πως θα πεθάνει αν συνεχίσει την υπόθεση.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Tη συνέχεια του ρεπορτάζ μπορείτε να τη διαβάσετε στην έντυπη έκδοση του Hot Doc που κυκλοφορεί στα περίπτερα, καθώς δεν έχει αναρτηθεί ολόκληρο στο Ιντερνετ.
Αγόρασα το συγκεκριμένο έντυπο (του Κώστα Βαξεβάνη) σήμερα για πρώτη φορά. Αν και διαφωνώ κάθετα με το ιδεολογικό του στίγμα, θαύμασα το θάρρος και το σθένος των συντακτών του να ασχολούνται με θέματα που καίνε.
http://www.parapolitiki.com/2012/10/blog-post_4435.html

5 σχόλια

  1. Ο Κωστας Παξεβανης δεν ειναι κανενα δημοσιογραφακι της πλακας και ουτε της αρπαχτης.
    Γραφει διεσταυρομενες πληροφοριες συνεπης παντοτε στο λειτουργημα της δημοσιογραφιας.
    Τωρα αν σε μερικους τους πεφτει λιγακι βαρυς στο στομαχι ας πιουνε μια σοδα.
    Το μονο κακο για αυτην την ερμη την πατριδα μας ειναι πως σαν τον κυριο Παξεβανη υπαρχουν ελαχιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Λ"εβεντομαλακόφατσες της... "Λ"εβεντογένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάκες η ΕΛΛΑΔΑ ειναι το ισως το μοναδικό κράτος στο κόσμο που ιδρυσαν και διοικούν οι Κλέφτες ισως με ελαχιστότατες εξαιρέσεις.

    Δεν βλέπεται τον αρχικλέφταρο πρωην πρωθυπουργό Γιωργάκη Παπανδρέου που όπως είχε πει σε συνέντευξη του παλιά ότι απο τον πατέρα του κληρονόμησε μόνο ένα ρολοι και το όνομα και ο οποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ουτε μια μέρα απο την στιγμή που ήρθε στη Ελλάδα και ζει σαν τους ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ του επιπέδου Αμπράμοβιτς.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί λαμόγια η ντιντίδες και μπροστάντζες η κωλό-μπαράδες να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου.

    ΝΤΟΡΟ-ΒΑΓΓΕΛΑΣ (στην Βουλη ) Vs βολευτή Κοραντή:
    «…Σκατομαλ… , καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γαμ...»

    ΒΑΓΓΕΛΟ-ΝΤΟΡΑΚΗΣ V s δημοσιοκάφρου Χατζηλουλούς:
    «...Αναλαμβάνεις ρε πούστη ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις…»

    ΦΑΥΛΟ-ΒΑΓΓΕΛΟΣ Vs Φαυλοπουλου:
    « …Βγήκες να του γλείψεις τα αρχ... ε; Να του γλείψεις τον π...., ρε; Αμα θες έλα να γλείψεις τα δικά μου, γλείψε ρε τον δικό μου π.... που είναι πιο ωραίος!!! …»

    (Nεοελληνικά …από το στόμα του προέδρου του “κωλό-χανείου” του Συντάγματος)





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τώρα, πιστεύεις ότι ο Βαγγέλας μπορεί να κάνει όσα απειλεί; Τον είδες με τον Νταούτογλου; Αλοιφή με τον Τούρκο. Έτσι είναι ο Βαγγέλας, αυθόρμητος, σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσε, τέτοια άκουγε, τέτοια λέει.

    Μην ξεχνάς ότι υπήρξε γ.γ. του γωνιακού μαγαζιού, πρόεδρος του Ιδρύματος του Ιδρυτή του γωνιακού μαγαζιού, υπουργάρας και εσχάτως πρόεδρος του Βολευτηρίου. Κανέναν δεν είχε πειράξει τόσα χρόνια πώς μιλάει ο Βαγγέλας, τώρα πια όλοι γίνατε του καλού κόσμου... όλο με το σεις και με το σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση