GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Η επίσημη… κάλτσα του Μπουτάρη!

Μάλλον θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα μέσω της …κάλτσας! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σε κάθε επίσημη εκδήλωση φορά την ίδια και …κατα...


Μάλλον θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα μέσω της …κάλτσας! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σε κάθε επίσημη εκδήλωση φορά την ίδια και …κατακόκκινη!
Μάλιστα φροντίζει επιμελώς να σηκώνει το …μπατζάκι ώστε να φαίνεται!
Το ίδιο έκανε και σήμερα μιλώντας με τον υφυπουργό Αθλητισμό Γιάννη Ιωαννίδη!
Ο λόγος φυσικά όπως αναφέρει το parapolitika.gr, για τον μοναδικό και υπέρλαμπρο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη!
 ΦΩΤΟ: Η επίσημη… κάλτσα του Μπουτάρη! ΦΩΤΟ: Η επίσημη… κάλτσα του Μπουτάρη!
Η φωτoγραφία είναι απο το thestival

2 σχόλια

  1. Η ΔΗΜΑΡ, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΗ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ- ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.

    Η ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ !

    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ( ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ), ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΠΠΕΙΟΥ.

    Ο ΛΑΟΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ! ΠΡΙΒΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ( ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ! ), ΠΡΙΒΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΡΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ "ΚΛΕΦΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ, ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ !

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ "ΓΛΕΙΦΕΙ" ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΟΥΤΕ, ΟΜΩΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Λονδίνο και στην Αγγλία είναι πολύ της μόδας να φοράνε έντονα έγχρωμες κάλτσες σπουδαίοι άνδρες ακόμη και όταν φοράνε επίσημα μαύρα, γκρί ή μπλε κοστούμια...Ευρωπαίος Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση