GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτησε κατά λάθος τον πατέρα του με το τρακτέρ!

Τον 49χρονο πατέρα του «πάτησε» με το τρακτέρ του το πρωί 30χρονος από την Κοίμηση Ηράκλειας στις Σέρρες . Το γεγονός συνέβη, ό...


Τον 49χρονο πατέρα του «πάτησε» με το τρακτέρ του το πρωί 30χρονος από την Κοίμηση Ηράκλειας στις Σέρρες.
Το γεγονός συνέβη, όταν πατέρας και γιος προσπάθησαν να θέσουν σε λειτουργία το ακινητοποιημένο τρακτέρ.
Ο πατέρας ζήτησε από τον γιο να ανεβεί στο τρακτέρ την ώρα, που ίδιος βρισκόταν από κάτω και έκανε έλεγχο του οχήματος. Το τρακτέρ, όμως, λειτούργησε, με συνέπεια οι ρόδες του να πατήσουν το πρόσωπο του 49χρονου.
Έκπληκτος ο 30χρονος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Αλούθησαν στιγμές αγωνίας και τρόμου.

2 σχόλια

  1. Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης, από τους πολύτεκνους που διαμαρτύρτονται για την περικοπή των επιδομάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    Οταν οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων οικογενειών του ζήτησαν να μην ψηφίσει το μέτρο, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι ένα άρθρο σε ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να καταψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΣΦΑΓΗ" ετοιμάζουν οι 3 καβαλέρος, αφού υποχρεώσουν τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα ΑΘΛΙΑ μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ.
    Υπουργοί και βουλευτές των τριών κομμάτων θα διαγραφούν ή θα παραμεριστούν για να τακτοποιήσουν οι 3 "ηγέτες" τους παρατρεχάμενους κολλητούς. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού τους ταπεινώσουν με το "ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" και μετά θα τους εξαφανίσουν πολιτικά !
    Δύσκολα τα πράγματα για τα "μπακογιαννάκια" και τα "καραμανλάκια" στη ΝΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση