GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόπειρα δολοφονίας κατά συνταγματάρχη στη Βεγγάζη

Παγιδευμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας εξερράγη σήμερα στην πόλη της ανατολικής Λιβύης, Βεγγάζη, σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον συ...

Παγιδευμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας εξερράγη σήμερα στην πόλη της ανατολικής Λιβύης, Βεγγάζη, σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον συνταγματάρχη της αστυνομίας, ανακοίνωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο του συνταγματάρχη Μοχάμεντ Μπεν Χαλίμ ενώ εκείνος βρισκόταν στο σπίτι του, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μαζέντ αλ-Ομπεντίντι.
Ο ίδιος είπε ότι από την έκρηξη δεν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες.

1 σχόλιο

  1. Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης, από τους πολύτεκνους που διαμαρτύρτονται για την περικοπή των επιδομάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    Οταν οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων οικογενειών του ζήτησαν να μην ψηφίσει το μέτρο, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι ένα άρθρο σε ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να καταψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση