GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΗΕ: Οι χρήστες κινητών είναι πια όσοι σχεδόν και οι κάτοικοι του πλανήτη

Στα τέλη του 2011 χρησιμοποιούσαν τη συσκευή 6 δισεκατ. άνθρωποι   Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο είναι πλέον σχ...

Στα τέλη του 2011 χρησιμοποιούσαν τη συσκευή 6 δισεκατ. άνθρωποι
 
Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο είναι πλέον σχεδόν όσοι και οι κάτοικοι του πλανήτη, δείχνουν τα τελευταία στοιχεία του ΟΗΕ.
Στα τέλη του 2011 χρησιμοποιούσαν κινητό 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Διεθνής Ενωση Τηλεπικοινωνιών (ITU).
Δεδομένου ότι ο πλανήτης φιλοξενεί σήμερα γύρω στα 7 δισ. άτομα, περίπου το 86% των ανθρώπων χρησιμοποιούν σήμερα κινητό.
Μόνο στην Κίνα υπάρχουν σήμερα ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές, ενώ και η Ινδία αναμένεται να φτάσει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου εντός του 2012.
Η ίδια έκθεση της IUCN συγκεντρώνει στοιχεία και για τη διείσδυση του Διαδικτύου. Στα τέλη της περυσινής χρονιάς βρίσκονταν online 2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους όμως το 70% ζει σε ανεπτυγμένες χώρες.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση