GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στη Δαμασκό...

Μία πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το στρατοδικείο της Συρίας, σε συνοικία της δυτικής Δαμασκού, όπως...

Μία πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το στρατοδικείο της Συρίας, σε συνοικία της δυτικής Δαμασκού, όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η συριακή τηλεόραση από την πλευρά της έκανε λόγο για «τρομοκρατική ενέργεια» διευκρινίζοντας ότι μια βόμβα είχε τοποθετηθεί κοντά στο υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο στρατοδικείο. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Από την έναρξη της εξέγερσης εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ, τον Μάρτιο του 2011, έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις στη Δαμασκό, κυρίως εναντίον κυβερνητικών κτιρίων. Η σοβαρότερη από αυτές έγινε στις 18 Ιουλίου, όταν σκοτώθηκαν τέσσερις υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός του προέδρου Άσαντ. Την ευθύνη είχαν αναλάβει τότε οι αντάρτες του Ελεύθεροι Συριακού Στρατού.
Τουλάχιστον δύο οργανώσεις έχουν αναλάβει την ευθύνη για τη διπλή επίθεση εναντίον της έδρας του γενικού επιτελείου στρατού, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση