GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση αναμονής από Αλόνσο

Τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Κορέας περιμένει ο Φερνάντο Αλόνσο για να μπορέσει να πει που βρίσκεται η Ferrari συγκριτικά ...

Τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Κορέας περιμένει ο Φερνάντο Αλόνσο για να μπορέσει να πει που βρίσκεται η Ferrari συγκριτικά με τους αντιπάλους της.
Ο Ισπανός πιλότος στις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα «Yeongam» πλασαρίστηκε εντός τριάδας, έχοντας μικρή διαφορά από τους πρωτοπόρους.
«Είναι δύσκολο να πούμε που βρισκόμαστε συγκριτικά με τους αντιπάλους μας. Σήμερα επικεντρωθήκαμε κυρίως στη δική μας απόδοση. Στην πρώτη περίοδο δουλέψαμε σε κάποιες ρυθμίσεις του μονοθεσίου και στις δεύτερες στα ελαστικά. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις κατατακτήριες δοκιμές για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το που βρισκόμαστε», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.
Ο Φερνάντο Αλόνσο θέλει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς στο γκραν πρι της Κορέας, ώστε να διατηρήσει την πρωτοπορία του στο πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση