GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Α. Ρουπακιώτης

Στο νοσοκομείο Αττικό μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, έπειτα από έντονες ενοχλ...


Στο νοσοκομείο Αττικό μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, έπειτα από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε.
Ο κ. Ρουπακιώτης υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πήγε καλά.
Ο υπουργός βγήκε από το χειρουργείο λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας και είναι στην ανάνηψη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αντιμετώπιζε επίμονες ημικρανίες και για το λόγο αυτό οδηγήθηκε για ιατρικές εξετάσεις.
Οι γιατροί διαπίστωσαν αιμάτωμα, χωρίς όμως να ξέρουν αν πρόκειται για παλαιότερο αιμάτωμα ή για περιστατικό που προέκυψε τον τελευταίο καιρό κατά την περίοδο διαπραγματεύσεων για τα νέα μέτρα.

5 σχόλια

  1. Περαστικά Ρουπακιώτη, νάσε πάντα καλά. Αλλά σκέψου και αυτούς που δεν έχουν φράγκο και τους βρει πρόβλημα υγείας, τι θα κάνει ο κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ο φιλος σχολιαστής
    συμφωνω απόλυτα και στις ευχες και στον προβληματισμο γιατι ξερω και απο σοβαρα προβληματα υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα αρχιδια μας και εαν ψοφησει. Ακομα 1 σκατοβολεμενο καθαρμα του συστηματος. Μακαρι να ψοφησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σκατοβολεμενο καθαρμα του συστηματος" ο Ρουπακιώτης; Μάλλον θα τον μπέρδεψες με κάνα Παγκαλοβενιζέλο. Αν ήξερες τα περιουσιακά του στοιχεία μάλλον δεν θα ήθελες να τα ανταλλάξετε, εκτός αν πλούτισε το τελευταίο τρίμηνο. Πάντως αν τύχεις Λευκάδα, κατά Πόρτο Κατσίκι μεριά, πήγαινε να δεις το σπίτι του.

    Ιδεολογικά τυφλός, κομματικά πιστός, να το δεχτώ. Όντας Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου έκρινε αντισυνταγματικό το αλκοτέστ και πρόσφατα νόμιμη την κουκούλα. Όμως έχει την ηυική των παλιών αριστερών που δεν υπάρχουν πια.

    Όσο για την ευχή που κάνεις σε έναν άνθρωπο που μόλις βγήκε από το χειρουργίο – και σίγουρα δεν έλαβε μέρος στο πάρτυ που χρεωκόπησε την Ελλάδα, για να δικαιολογεί την οποιαδήποτε οργή – καθώς και το εν γένει ύφος του μηνύματός σου, δηλώνει το δικό σου σκατο-ήθος και ποώδες ανάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση