GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένα του σκι για πρωτάρηδες

Ο μηχανισμός του Βρετανού εφευρέτη απευθύνεται σε πρωτάρηδες σκιέρ που αναπτύσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα και δε μπορούν να σταματήσουν. ...

Ο μηχανισμός του Βρετανού εφευρέτη απευθύνεται σε πρωτάρηδες σκιέρ που αναπτύσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα και δε μπορούν να σταματήσουν.
Το 1985 δημιούργησε ένα τζάκετ με ενσωματωμένο ένα σακίδιο στην περιοχή του στήθους. Όταν οι συγκυρίες το απαιτούν, ο σκιέρ πατάει ένα κουμπί το οποίο φουσκώνει το σακίδιο, αποκτώντας το σχήμα μια ανοιχτής ομπρέλας. Με τον τρόπο αυτό, η ταχύτητα του σκιέρ επιβραδύνεται σημαντικά.
Το μοναδικό πρόβλημα που εντόπισε ο εφευρέτης ήταν ότι όταν ενεργοποιούταν ο μηχανισμός, ο σκιέρ εκτοξευόταν προς τα πίσω. Γι αυτό το λόγο ο εφευρέτης πρότεινε τη χρήση του αλεξίπτωτου, το οποίο θα βρισκόταν στο πίσω μέρος του τζάκετ. Ο σκιέρ τώρα τινασσόταν στον αέρα, για να σαβουριαστεί μετά από λίγο στο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση