GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάχρονος στο επίκεντρο ενδοοικογενειακής διαμάχης

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που απεικονίζει την βίαιη προσαγωγή ενός παιδιού από την ιταλική αστυνομία. Το περιστατι...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που απεικονίζει την βίαιη προσαγωγή ενός παιδιού από την ιταλική αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη στην Cittadella.
Οι αστυνομικοί «συνέλαβαν» το αγόρι, το όνομα του οποίου είναι Leonardo έξω από το σχολείο του. Ο λόγος; Οι γονείς του είναι χωρισμένοι και η κηδεμονία του παιδιού βρίσκεται στο επίκεντρο της ενδοοικογενειακής τους διαμάχης.Το αγόρι μέχρι σήμερα διέμενε στο σπίτι της μητέρας του. Αυτό είχε εξοργίσει τον πατέρα, ο οποίος κέρδισε την κηδεμονία και έτσι οι αστυνομικοί έπρεπε να το επιστρέψουν στον πατέρα.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να σέρνουν το παιδί, τραβώντας τα χέρια και τα πόδια. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι εκτελούσαν δικαστικές εντολές και έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί στον πατέρα. Ωστόσο, ο υπερβολικός ζήλος τους και η επίδειξη δύναμης, σοκάρουν.
Αμέσως μετά το περιστατικό, η μητέρα του δεκάχρονου μαζί με άλλους γονείς από το σχολείο του μικρού, οργάνωσαν πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία και υπέρ της απελευθέρωσης του παιδιού.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση