GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πάω πουθενά»

Για ακόμη μία φορά ο Σεμπάστιαν Φέτελ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ferrari για το 2014. Ο Γερ...

Για ακόμη μία φορά ο Σεμπάστιαν Φέτελ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ferrari για το 2014.
Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους «κόκκινους ταύρους».
«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχω τίποτα να σας πω. Δεν έχω υπογράψει τίποτα με της Ferrari. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες, αλλά εγώ δεν έχω υπογράψει τίποτα, ούτε συμβόλαιο, ούτε προσύμφωνο. Είμαι στην Red Bull και είμαι χαρούμενος», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.
Ενοχλημένος από τις φήμες που θέλουν τον Γερμανό να μετακομίζει στο τέλος του 2013 εμφανίστηκε και το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.
«Ο Σεμπάστιαν έχει μία πολύ ισχυρή σχέση με την ομάδα. Όλοι ξέρουμε που βρισκόμαστε τώρα και που θα βρισκόμαστε στο μέλλον. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες φήμες τις οποίες θα πρέπει να διαλευκάνουμε, τονίζοντας ότι δεν θα φύγει από την ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση