GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τα ταμεία τακτοποιούν υποχρεώσεις και καταγράφουν περιουσία; Περιμένουν κάτι;

«Κλείσιμο» όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων των Ταμείων για το 2012 και καταγραφή της αξίας της περιουσίας τους (η οποία συνυπολογίζ...


«Κλείσιμο» όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων των Ταμείων για το 2012 και καταγραφή της αξίας της περιουσίας τους (η οποία συνυπολογίζεται στη δημόσια περιουσία με ό,τι αυτό ενδεχομένως συνεπάγεται) ζήτησε η τρόικα.
Σε υλοποίηση της σχετικής οδηγίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ι. Βρούτσης εξέδωσε αποφάσεις για το συμψηφισμό 458,5 εκατ. ευρώ, από ειδικό λογαριασμό του προϋπολογισμού του υπουργείου, των προκαταβολών που είχαν λάβει μεγάλα ταμεία (όπως το ΙΚΑ και το ΝΑΤ), ενώ η Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων έδωσε προθεσμία μίας ημέρας σε δεκαεπτά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης για να αποστείλουν στη Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας στοιχεία με όλα τα ακίνητά τους αν και το υπουργείο Οικονομικών τα είχε ζητήσει από τις 16 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα: Εκδόθηκαν συμψηφιστικά εντάλματα πληρωμών σε βάρος πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που αφορούν στην τακτοποίηση των προκαταβολών οι οποίες είχαν χορηγηθεί έναντι μέρους της κρατικής επιχορήγησης για το 2012 στο ΝΑΤ (230,5 εκατ. ευρώ), στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για το ΤΑΠ – ΟΤΕ (100 εκατ. ευρώ) και το ΤΑΠ – ΔΕΗ (112,5 εκατ. ευρώ) καθώς και για τον κλάδο του ΤΑΠ- ΔΕΗ στο ΤΑΥΤΕΚΩ (15,5 εκατ. ευρώ).
  Με έγγραφο της διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων ζητήθηκε χθες να αποσταλούν έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Γραμματεία Δημόσιας Υπηρεσίας τα στοιχεία των ακινήτων του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ, του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, του ΤΕΑΔΥ, του ΟΠΑΔ κ.ά. Η καταγραφή αυτή, όπως τονίζεται στο σχετικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, αποτελεί μια από τις προαπαιτούμενες ενέργειες του Μνημονίου για να εκταμιευτεί η επόμενη δόση».
: fpress.gr 
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

5 σχόλια

  1. FAGANE TA OMOLOGA TON TAMEION, TORA THELOYN NA FANE KAI TA AKINHTA TOYS.
    FAGANE, FAGANE, FAGANE,
    ND, PASOK KAI DHMAR THA SAS FANE SYNTAKSEIS, EFAPAKS, THA PLIRONETE GIA GIATROYS KAI FARMAKA KAI EKSETASEIS, THA SAS KATARGHSOYN TA DORA, THA FANE THN AKINHTH PERIOYSIA SAS, THA SAS STEILOYN STO TAFO.

    MPRABO STOYS KOLOTOYMPES BOYLEYTES THS ND. LIGES NANAI OI POLITIKES TOYS ORES. XARA STH ZOH TOYS DEN THA DOYN, ME OSA KANOYN KAI PSHFIZOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τα οφέλη του αυνανισμού για τους βουλευτές που ψήφισαν ΝΑΙ στην ίδρυση του ΕΟΠΥΥ και ΟΧΙ στην ένταξη των δημοσιογράφων σε αυτόν!

    Για τη συγκεκριμένη σχιζοφρένεια ειδικά του Γιωργάκη που ίδρυσε τον ΕΟΠΥΥ αλλά ψήφισε ΟΧΙ στην ένταξη των δημοσιογράφων σε αυτόν όταν εκεί έχουν ενταχθεί όλοι οι άλλοι, δεν μπορεί να γίνει πολιτική ανάλυση... γι' αυτό συγκεντρώσαμε κάποιες διαπιστώσεις επιστημονικών ερευνών σχετικά με τα οφέλη του αυνανισμού και τις παρουσιάζουμε στους αριστερούς βουλευτές, τους Χρυσαυγίτες και τους ΑΕροψεκασμένους για να έχουν την υγειά τους γιατί η τροπολογία θα ξανέρθει στη Βουλή και πρέπει να είναι καλά να την καταψηφίσουν πάλι

    Παρακαλούνται λοιπόν οι κύριοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και της ουράς τους της Χρυσής Αυγής να διαβάσουν ποια οφέλη αποκομίζουν από τον συχνό αυνανισμό εντός Βουλής:
    Ο συχνός αυνανισμός (δηλαδή 3-5 φορές την εβδομάδα), ειδικά μέσα στη Βουλή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του βουλευτή, αφού οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως η όλη διαδικασία, αλλά κυρίως η φάση της εκσπερμάτωσης, αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης. Η κορτιζόλη είναι μια σημαντική ορμόνη η δράση της οποίας έχει ανοσοκατασταλτικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα

    Ο συχνός αυνανισμός έχει αποδειχτεί ότι μειώνει κατά πολύ την πιθανότητα στους βουλευτές να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη. Σχετική έρευνα μάλιστα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έδειξε μάλιστα ότι ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, μειώνεται κατά 33%.

    Η διαδικασία του αυνανισμού είναι σχεδόν σαν το σεξ. (εντάξει μην τα παραλέμε κ. βουλευτές, αλλά επί τοις ουσίας, ομοιάζουν). Όπως λοιπόν κατά τη διάρκεια του σεξ, από τον εγκέφαλο σας απελευθερώνονται ορμόνες σαν την ντοπαμίνη και την οξιτοκίνη, οι οποίες είναι ορμόνες που επηρεάζουν θετικότατα την ψυχολογία σας ώστε να ψηφίζετε άλλα αντί άλλα, διώχνουν την κατάθλιψη και σας “ανεβάζουν” τη διάθεση. Οι ίδιες ορμόνες απελευθερώνονται και κατά τη διάρκεια ενός αυνανισμού μέσα στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερα σημαντικός αποδεικνύεται ο αυνανισμός για τους βουλευτές της αριστεράς και της Χ.Α.
    αφού έχει αποδειχτεί πως βοηθάει τον άνδρα και κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να ελέγχει όσο μπορεί την εκσπερμάτωση του.... αν κάνουν σεξ όσοι ψυχικά διαταραγμένοι ψηφίζουν στο γάμο του καραγκιόζη


    Τέλος με τον αυνανισμό έχει αποδειχτεί ότι τα διάφορα όργανα του ανδρικού μορίου των αριστερών βουλευτών δεν ατονούν, αφού και οι μύες “γυμνάζονται” και δεν χαλαρώνουν ποτέ με αποτέλεσμα να καταπολεμούνται φαινόμενα στυτικής δυσλειτουργίας και ακράτειας.

    Γι' αυτό κ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, των ΑΕροψεκασμένων, του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής συνεχίστε να αυνανίζεστε για νε έχετε τη υγεία σας

    Οι υπόλοιποι που δεν είμαστε δημοσιογράφοι... με τις υγείες μας


    ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!! Σήμερα έπεσαν οι μάσκες...

    Σήμερα αγαπητέ νεοέλληνα έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν όλοι, όπως γίνεται πάντα στη ζωή, έστω και αργά...

    1. Οι λεγόμενοι αντισυστημικοί, αυτοί που μιλούν επί χρόνια για δήθεν αξιοπρέπεια που δεν έχουν οι άλλοι, οι αδιάφθοροι και μαχητές... κατάφεραν να στηρίξουν τις "πληρωμένες πένες" των εργολάβων, τους εκβιαστές συνειδήσεων, αυτούς που παίζουν με τον πόνο του λαού...

    Αλλά τα λεφτά τους τα έχουν αλλού... και να τους εξαιρέσουν έτσι από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ, λές και οι λοιποί ασφαλισμένοι ζούμε σε άλλη χώρα ή είμαστε παιδιά κατώτερου θεού ή μήπως μας θεωρούν ¨μετανάστες" στην πατρίδα μας????

    Αυτή είναι η ισονομία και δικαιοσύνη που πρεσβεύει η αριστερά, έτσι εννοούν τον πόλεμο στη διαπλοκή οι ΤσιπροΛαζόπουλοι, έτσι οραματίζονται τον αντισυστημισμό ??
    ή μήπως ζήλεψαν το Σημητισμό ??

    Μα η νοοτροπία αυτή είναι βαθιά συντηρητική και αναχρονιστική, ταιριάζει σε "γιαλαντζί επαναστάτες" και όχι σε ταλιμπάν, σε "εργολάβους" και όχι σε "εργάτες"!!!!

    'Ήδη οι δημοσιογράφοι ευχαριστούν απροκάλυπτα τα φιλαράκια τους, αβαντάρουν τους "βολευτές", που απ' ότι φαίνεται η γλώσσα τους είναι πολύ μεγαλύτερη των ικανοτήτων τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aποτέλεσμα της ψηφοφορίας..

    Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις
    Απουσίαζαν από την ψηφοφορία Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης


    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

    Ψήφισαν : 293 άρθρο) ΝΑΙ-ΟΧΙ-"ΠΑΡΩΝ"

    1)173-120 δεκτό

    2)148-139-6 δεκτό

    3)156-135-2 δεκτό

    4)146-121-26 δεκτό

    5)158-135 δεκτό

    6)173-120 δεκτό

    Άρθρο 1

    Περιλαμβάνει τα επείγοντα μέτρα Εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015

    Άρθρο 2

    Κατάργηση ελάχιστου ποσοστού του Ελληνικού Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών, Ραφήνας..(ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΊ ΑΠΟ ΈΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΌ!!) ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΏΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ!!! ΕΛΑΤΈ ΡΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΤΖΑΜΠΑ, ΓΑΜΙΌΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΆΘΑΤΕ ΑΚΌΜΑ

    Άρθρο 3

    Ρυθμίζονται θέματα αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών συναφή με τις πράξεις Νομοθετικού Περιοεχομένου που κυρώνονται με τον παρόντα νόμο (ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ..ΠΩ ΠΩ ΜΑΣΕΣ!!!!)

    Άρθρο 4

    Ρυθμίζονται κατεπείγοντα θέματα του Υπουργείου Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υποδομών, Παιδείας. Mείωση αποδοχών υπαλλήλων του Δημοσίου... ΈΤΣΙ ΈΤΣΙ ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ ΠΕΡΊΠΑΤΟ

    Άρθρο 5

    Καταργείται η υποχρέωση των μηχανικών περί καταβολής εισφοράς υπέρ του ΤΕΕ για τις πάσης φύσεως λειτουργικές δαπάνες


    Άρθρο 7: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!ΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΊΣΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!! ΧΑ ΧΑ.. Εμπεριέχει την τροπολογία για την ένταξη του ασφαλιστικό ταμείου ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ. Περιλαμβάνονται τα επαγγέλματα των δικηγόρων, γιατρών, συμβολαιογράφων. 7)136-143-14 δεν γίνεται δεκτή (αφορά την τροπολογία για το ταμείο των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ και άλλα ΕΥΓΕΝΉ!!!! ταμεία) ΕΥΓΕΝΉ ΤΑΜΊΑ!!! ΜΆΛΙΣΤΑ!! ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΆ ΤΟΝ ΆΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ PSI!!!! ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣOYN ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΊ ΝΑ ΠΑΜΈ ΣΤΟ (ΔΙΆΟΛΟ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!ΚΑΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΆΚΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΙΓΆ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΆ....

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΝΤΕ ΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση