GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετάβλητο διατήρησε το επιτόκιο η ΕΚΤ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατήρησε αμετάβλητο το βασικό της επιτόκιο στο 0,75%, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού της συ...

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατήρησε αμετάβλητο το βασικό της επιτόκιο στο 0,75%, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της.
Πρόκειται για μια εν πολλοίς αναμενόμενη εξέλιξη εκ μέρους της πλειονότητας των οικονομικών παρατηρητών, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στις 15:30 στο Μπρντο Πρι Κράντζου της Σλοβενίας, όπου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της τραπέζης.
Και τούτο διότι εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί επί του νέου προγράμματος επαναγοράς κρατικού χρέους στην ευρωζώνη, το οποίο ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα, καθώς και για το ενδεχόμενο προσφυγής της Ισπανίας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση