GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιτυχία η έκθεση αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων στο Γάζι

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η έκθεση παραδοσιακών και αγροτικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη...


Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η έκθεση παραδοσιακών και αγροτικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Κνώσειου δρόμου των 20 χλμ που είχε ως σημείο τερματισμού το Γάζι, συγκέντρωσε παραγωγούς από το Μαλεβίζι οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.
Παραγωγοί μελιού, αρωματικών φυτών, σταφίδας, ελαιολάδου, τσικουδιάς, κρασιού, τυροκομικών προϊόντων, παραδοσιακών γλυκών, φρούτων, αρτοσκευασμάτων κλπ, έδωσαν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν και να «ανακαλύψουν» πραγματικούς θησαυρούς της Μαλεβιζιώτικης γης, σύμφωνα με το flashnews.gr
Την έκθεση επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους παραγωγούς και δήλωσε:
«Προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των παραγωγών μας. Αποτελούν βασικό κρίκο στην αναπτυξιακή διαδρομή που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε και η εκ νέου άνθηση της τοπικής μας παραγωγής, μπορεί να αποτελέσει βασικό μέσο διεξόδου από την κρίση.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, είχαμε αλλοτριωθεί ποικιλοτρόπως και ο τομέας «διατροφή» δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία των νέων, δύσκολων οικονομικά δεδομένων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι και το ότι στρεφόμαστε ξανά στη παράδοση και στην Κρητική διατροφή.
Ως δημοτική αρχή έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια ανάδειξης των προϊόντων που παράγει το Μαλεβίζι με σκοπό αυτά να γίνουν βασικό στοιχείο του τραπεζιού μας και σκοπεύουμε να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση