GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμύθητη η περιουσία του Κινέζου πρωθυπουργού

Η μητέρα του κινέζου πρωθυπουργού ήταν δασκάλα στη Βόρεια Κίνα, ο πατέρας του ασχολούνταν με γουρούνια στις προεκλογικές εκστρατείες του...

Η μητέρα του κινέζου πρωθυπουργού ήταν δασκάλα στη Βόρεια Κίνα, ο πατέρας του ασχολούνταν με γουρούνια στις προεκλογικές εκστρατείες του Μάο και κατά την παιδική του ηλικία, η οικογένειά του ήταν πάρα πολύ φτωχή, έχει παραδεχτεί ο πρωθυπουργός της Κίνας, Γουέν Τζιμπάο, σε ομιλία του πέρυσι.
Στα 90 της, η μητέρα του Τζιμπάο είναι, τουλάχιστον στα χαρτιά, μία πάρα πολύ πλούσια γυναίκα, με μόνο μία επένδυσή της σε μία εταιρεία να φτάνει τα 120 εκατ. δολάρια.
Οι λεπτομέρειες του πώς έγινε πάμπλουτη η οικογένεια του Τζιμπάο είναι άγνωστες, πάντως, σύμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του, τα περιουσιακά στοιχεία τους αγγίζουν, σύμφωνα με τους New York Times, τα 2,7 δισ. δολάρια.
Απίστευτες επενδύσεις φέρονται να έχουν τα παιδιά του και άλλα μέλη της οικογένειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις αποκαλύψεις, η κινεζική κυβέρνηση μπλόκαρε την είσοδο στο σάιτ των New York Times σε ολόκληρη τη χώρα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση