GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι κερδίζουν χρόνο. Εμείς θα τον αξιοποιήσουμε;

Βάρος στην ανάπτυξη έδωσε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου μετά την Σύνοδο Κορυφής και όπως ανέφερε, η ανάπτυξη ισοδυναμεί με νέες ...

Βάρος στην ανάπτυξη έδωσε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου μετά την Σύνοδο Κορυφής και όπως ανέφερε, η ανάπτυξη ισοδυναμεί με νέες θέσεις εργασίας, κάτι που θα επιτευχθεί εντούτοις μόνο με χαμηλούς φόρους, υπογραμμίζει εδώ και καιρό η ιστοσελίδα μας. Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί συζητάει μόνο με Μέρκελ και όχι και με άλλους ηγέτες στην Ευρώπη, άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον θα υπάρξουν συνομιλίες και με άλλους ηγέτες. Αυτό ονομάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και ελπίζουμε να λάβει χώρα και εκτός Ευρώπης, προκειμένου η Ελλάδα να εξασφαλίσει ενεργή ουδετερότητα, δυνατότητα ελιγμών και επενδυτικές προτάσεις προς συμφέρον του ελληνικού λαού αντί για μονόπλευρα «ξεπουλήματα»…
και δημιουργία ΕΟΖ. Τέλος τόνισε το «καλό κλίμα» που υπάρχει στην Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας. Ωστόσο αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην τακτική καθυστέρησης μέχρι τις αμερικανικές εκλογές καθώς και στην σύγκρουση συμφερόντων (κυρίως ΔΝΤ-Γερμανία + δορυφόροι). Άλλωστε γι αυτό το λόγο υπήρξε εν μέρει γάλλο-γερμανικός συμβιβασμός και μένει να συμφωνηθεί ο τρόπος, με τον οποίο θα λυθεί το Ελληνικό Ζήτημα, πρόβλημα βαρόμετρο για τις εξελίξεις στον Ευρωπαϊκό Νότο καθώς και σε όλη την Ευρώπη. Η υπέρ-συγκέντρωση εξουσιών βρίσκεται προ των πυλών και οι κύριοι πρωταγωνιστές προσπαθούν να εξασφαλίσουν την πρωτοκαθεδρία στο εν λόγω εγχείρημα.
Όλοι προσπαθούν να το παίξουν τώρα καλοί, έτσι ώστε να μην λάβουν την ρετσινιά του υπεύθυνου για ότι επακολουθήσει. Στην πολιτική δεν υπάρχουν αισθήματα παρά συμφέροντα και απαιτείται αντοχή, αποφασιστικότητα, εγρήγορση και ταχύτητα ανάγνωσης συγκυριών προς προώθηση των ελληνικών υποθέσεων στις ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο. Εκτενή αναφορά έγινε και στην Κίνα που αποτελεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα, τον δεύτερο σημαντικότερο οικονομικό εταίρο της Ευρώπης. Η Ελλάδα δύναται, χάριν της πολιτιστικής προσέγγισης με τους Κινέζους, ειδικά τα τελευταία χρόνια, να παίξει ενεργό ρόλο στην ενίσχυση των δεσμών Ευρώπης-Κίνας, με το σκεπτικό ότι ο κώδικας διπλωματίας του Πεκίνου δίνει, πέραν των οικονομικών απολαβών, προτεραιότητα σε χώρες με πολιτιστικό βάθος. Το ίδιο ισχύει και για την Ρωσία, προσθέτουμε εμείς.
Όλοι, λοιπόν, ανεξαιρέτως περιμένουμε τις εξελίξεις, οι οποίες, κατά πάσα πιθανότητα μετατίθενται, για μετά τις αμερικανικές εκλογές. Οι Έλληνες είναι στα όρια τους και πρέπει άμεσα να σταματήσουμε να είμαστε το πειραματόζωο των παγκόσμιων τοκογλύφων και των μεγάλο-τραπεζών.
ΠΥΓΜΗ.gr
kafeneio-gr.blogspot.com

2 σχόλια

  1. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση